Idén újra felszántják a világsztárok Magyarországot

Ritkán ennyire színes a hazai fesztiválok és koncert helyszínek felhozatala – de körülöttünk sem panaszkodhatnak.

2022 a nagy visszatérések éve: idén újra teljes kapacitással működhetnek a fesztiválok és arénák, ami azt is jelenti, hogy egyre több világsztár látogat el hazánkba akár saját klubkoncerttel, akár „csak” beköszön egy fesztiválra és ott forrósítja fel a tömeget.

A következőkben a nyár legnagyobb bulijait vesszük górcső alá és ha esetleg még nem tudod, kinek a koncertjére látogass el itthon, ez a lista biztosan segítségedre lesz. Egyébként nem csak hazánkban lesz izgalmas a 2022, hiszen például a szomszédba látogat és egyetlen európai koncertjét adja Iggy Azalea a szerb Exit Fesztiválon, Halsey pedig hasonlóan tesz, csak éppen Krakkóban. 2023-ban pedig már most olyan előadók koncertjeit várhatjuk, mint az Elitből ismert ARON, aki az Akvárium Klubban lép majd fel, illetve Justin Bieber is, aki a Szigetes koncertje után a Budapest Sportarénába hozza el a Justice World Tour nevezetű világturnéját. De ne siessünk ennyire előre…

Alexandra Stan – Deja Vu Fesztivál 06. 04.

A román énekesnő Alexandra Stan akivel egyébként interjút is készítettünk két évvel ezelőtt, első alkalommal érkezik hazánkba fellépni – igaz elmondása szerint több alkalommal járt már Magyarországon, de még fellépnie nem sikerült. Annyi biztos, hogy még nem késő beszerezni a holnapi koncertre a jegyeket!

jegyek »
YUNGBLUD – VOLT Fesztivál 06. 23.
© Hunger

YUNGBLUD jelenleg is Európában turnézik, mi pedig hamarosan egy beszámolóval is jelentkezünk, ugyanis Bécsben jártunk a klubkoncertjén. Annyi biztos, hogy bő egy órán át nincs megállás, ha feljön a rocker a színpadra. 2020-ban YUNGBLUD-dal is beszélgettünk már.

jegyek »
Becky Hill – Balaton Sound 06. 29.

A dance-pop nagyasszonya is végre ellátogat hazánkba, Becky Hill azután, hogy díjat is zsebelt be a Brit Awardson a Balaton Soundot fogja megnyitni, ugyanis Ő lesz a nagyszínpad első fellépője a fesztivál legelső napján.

jegyek »
Harry Styles – Love On Tour 07. 13.

Több év tologatás után úgy tűnik, Harry Styles végre ellátogat hazánkba. A koncertre hónapok óta nem lehet jegyet vásárolni, egy-egy szerencsés Ticketswapon találhat néha kósza jegyeket.

jegyek »
Zara Larsson – Campus Fesztivál 07. 22.

2018-ban már bemutatkozott a hazai nagyközönségnek Zara Larsson a Sziget Fesztiválon, most viszont Debrecenbe érkezik, ahol a Campus Fesztivál egyik napjának főfellépője lesz új lemezével, a Poster Girllel.

jegyek »
Alec Benjamin – (UN)Commentary Tour 07. 26.

Alec Benjamin hamar belopta a magyar közönség szívébe magát, mi sem bizonyítja jobban, hogy nyári budapesti koncertjére az Akváriumban rohamosan fogynak a jegyek, így érdemes rájuk lecsapni, amíg van.

jegyek »
Dua Lipa – Sziget Fesztivál 08. 10.

Hasonlóan YUNGBLUD-hoz, Dua Lipa is jelenleg járja Európát, ugyanis a Future Nostalgia Tour hasonló helyzetbe került, mint Harry Styles turnéja. Miután lement saját turnéja, az énekesnő fesztiválozni fog, köztük hazánkat is érinti a Szigeten. Annyit elárulhatunk, hogyha csak fele olyan showt hoz, mint bécsi koncertjére, melyen részt vettünk, nem fog csalódni senki sem!

jegyek »
Justin Bieber – Sziget Fesztivál 08. 12.

Első alkalommal érkezik hazánkba a kanadai popsztár Justin Bieber, aki 2023-ban újra visszatalál majd hozzánk. Idén a Sziget Fesztivál keretein belül láthatják a magyar rajongók, majd jövőre a Justice World Tourral érkezik fővárosunkba.

jegyek »
Anne-Marie – Sziget Fesztivál 08. 14.
© Bella Howard

Anne-Marie-val nem lehet mellé lőni, az biztos. Az énekesnőnek mindene megvan ahhoz, hogy egy óriási bulit hozzon össze, ugyanis minden országban kívülről fújják dalait. Ez valószínűleg a Sziget Fesztiválon sem lesz másképp.

jegyek »
Sigrid – Sziget Fesztivál 08. 14.

Sigrid igaz még nem járt hazánkban, de új lemezével a How To Let Go-val azért beköszön – a slágergyáros énekesnő egy napon érkezik az előző Anne-Marie-vel a fesztiválra, így igazi paradicsom lesz aznap a popzene kedvelőinek a rendezvényen.

jegyek »
Role Model – Sziget Fesztivál 08. 10.

Az egyik legnagyobb meglepetés volt, amikor Role Model-t leigazolta a Sziget a 2022-es etapra, kíváncsian várjuk milyen műsorral készül első magyar koncertjére az énekes, akinek debütáló lemeze áprilisban jelent meg.

jegyek »
Clean Bandit – STRAND Fesztivál 08. 19.

A különleges trió igaz nem szokott sztárvendégeket hozni magával koncertjeire, de legnagyobb slágereiket annál inkább: Symphony, Rather Be és a többiek – szinte biztos, hogy óriásit fog szólni a fülledt nyári koraestén a Strand Fesztivál színpadán a banda.

jegyek »
Tom Grennan – Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) 08. 25.

A rádiók egyik kedvencét, Tom Grennant sikerül elhoznia a Szegedi Ifjúsági Napok szervezőinek hazánkba, aki egyből főfellépő lett a fesztiválon. Aznap a közönség nem fog unatkozni, ugyanis a Halott Pénz és a Magna Cum Laude is színpadra lép.

jegyek »
Jason Derulo – Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) 08. 27.

Az idei fesztiválszezont Jason Derulo zárja hazánkban – erre pedig nem is találtak volna tökéletesebb alanyt. Hasonlóan Grennan-hoz Derulo is Szegeden szántja fel majd a Tisza partját, mi semmiképp sem hagynánk ki!

Holly Humberstone – Sziget Fesztivál 08. 15.

A brit énekesnő, aki az év egyik legnagyobb felfedezése, hazájában pedig órási népszerűségnek örvend. Kár lenne kihagyni egy kisebb színpadon hazai debütálását, ugyanis könnyen megeshet, hogy jövőre már a nagyszínpadon fogják tízezrek énekelni slágereit. Mindenképp csekkold tőle a Sleep Tight, a The Walls Are Way Too Thin és a Friendly Fire c. dalokat.

jegyek »

Külföldi koncertek, amiket kár lenne kihagyni

Halsey – Kraków Live Fesztival (Krakkó) 08. 20.

Az év egyik legjobban várt koncertje valószínűleg Halseyé lesz, ugyanis az énekesnő egyetlen buliját rendezi meg Krakkóban, legközelebb Törökországban és az Egyesült Királyságban lép csak színpadra.