Hunter Doohan elárulta: ősszel kezdenek bele a Wednesday 2. évadának munkálataiba

Valószínűleg Hunter Doohan neve mindenkinek a Netflix nagysikerű 2022 nobemberi sorozatából, a nagyot menő Wednesday-ből lehet ismerős, mely Jenna Ortega főszereplésével olyan virális lett, mint még előtte semmi. A színésznek ez a szerepe volt a nagy lehetőség és úgy látszik meg is lovagolja a sikert rendesen, szerencsére be is rendelték a sorozat folytatását is.

A MOOD magazin készített interjút a fiatal tehetséggel, aki elmondta, hogy imádja, hogy ennyit utazgathat a munkája miatt és, hogy ez az egyik kedvenc része a munkának. Nem is csoda, ugyanis promóciós napok mellett egy rakat rendezvényen is megjelenik és csak úgy kapkodnak utána. Ez sem meglepő, ugyanis az első héten több, mint 341 millió órán át nézték világszerte sorozatát a Netflixre előfizetők világszerte, hiába mondott Jenna többször nemet a szerepre.

Az biztos, hogy egy óriási élmény. Amikben eddig szerepeltem, mindenki azt mondta, hogy na majd ez, meg ez fogja megváltoztatni az életedet… és nem úgy lett, vagyis nem egyik napról a másikra fordult fel a világ. A Wednesday esetében pedig olyan volt, mintha egy éjszaka alatt feje tetejére állt minden és ez őrület. De őszinte leszek, csodás érzés, a rajongók nagyon kedvesek és aranyosak.

A szerep viszont nem jött olyan könnyen neki, mint az azt kísérő siker. A színész úgy emlékszik, hogy 2021 márciusában vette fel először a jelentkezését videóra, majd hónapokig semmit sem hallott a produkció felül.

Aztán egyszer csak felhívtak egy hétfőn, hogy megnéznék, hogy hogyan passzolunk Jenna-val egy pénteki felolvasás keretein belül, ahol ott lesznek az írók és Tim Burton is. És úgy emlékszem, hogy júniusban vagy júliusban írtam alá a papírokat és szeptemberben mentünk el forgatni.

Az első évadot, mint tudjuk a szomszédban, Romániában készítették el – a hamarosan következő másodikat pedig akár Magyarországon is forgathatják. A színész elmondta, hogy nagyon fura volt, mert a koronavírus járvány kellős közepén kellett dolgozniuk, így haza se mehettek, illetve nagyon korán volt a takarodó is. Jenna Ortega is mesélt forgatási élményeiről már korábban.

A COVID idejében forgattunk, eléggé elzárva, nem is mehettünk haza, mert akkor újra heteket kellett volna karanténba menni és a városban is, ahol voltunk 9 bezárt minden. A legjobb része ennek az volt, hogy a csapat nagyon hamar összeszokott.

Most, hogy a karrierje pedig sziklaszilárd lábakon áll, Hunter egyre több ajánlatot kap. Sajnos egyhamar nem fogjuk sorozatokban látni, mert a Wednesday kötött időbeosztása nem igazán engedné, hogy több sorozatot tudjon vállalni, így be kell elégednünk filmes szerepekkel a jövőben.

Olyan forgatókönyveket olvashatok el, amelyekre ezelőtt esélyem se lett volna. Nagyon izgatott vagyok, hogy mostmár úgy találkozok rendezőkkel, hogy látták már néhány munkámat is. Szerintem egyébként inkább filmekben leszek látható, mert nem fér bele még egy tévés szerep, mert a Wednesday prioritást élvez. Remélem, még mielőtt az ősszel visszamegyünk forgatni a sorozatot, 2-3 filmbe leszerződtetek.