Jenna Ortega elárulta, hogy borzalmas volt felvenni a Wednesday ikonikus táncjelenetét – újra is akarta forgatni, de nem engedték neki

Nem volt egyszerű leforgatni a sorozat egyik legnépszerűbb pillanatát.

Az egész világot letarolta a Netflix legújabb nagy dobása, a rekordokat döntő Wednesday sorozat, egy jelenet pedig hamar a nézők kedvence lett. Természetesen a címkarakter táncáról van szó a sulis buliban, ahol a fura és extrém mozdulataival még a kirekesztettek közül is igencsak kilógott. A videó egyből futótűzként kezdett terjedni az interneten, mostanra pedig már TikTok trend is lett belőle.

A Wednesday-t alakító Jenna Ortega az NME-nek mesélt a jelenetről, amit, mint kiderült, nem volt egyszerű felvennie, és szerette volna újraforgatni, ám erre végül nem adódott lehetősége.

Én magam koreografáltam! Nem vagyok táncos, és biztos vagyok benne, hogy ez meg is látszik rajta. Nagyjából egy héttel a felvétel előtt kaptam meg a zenét, és próbáltam inspirációt szerezni, ahonnan csak tudtam, de borzalmas volt felvenni, mert az volt az első nap, hogy Covidos voltam.

A színésznő elárulta, hogy általában nem szokott betegeskedni, így furcsállotta is, mikor a forgatás reggelén fájdalmak közepette kelt fel, azonban, amíg nem jött meg a teszteredménye, addig zajlottak a munkálatok, és ekkor vették fel a táncjelenetet is.

Felkeltem, és fájt az egész testem, ami azért fura, mert soha nem betegszem meg, de ha mégis, akkor sem nagyon durván. Viszont akkor úgy éreztem magam, mintha elütött volna egy kocsi, és egy kis kobold futkározna a torkomban, miközben a nyelőcsövemet karmolgatja, de kaptam gyógyszert a felvételek között, amíg vártunk a tesztem eredményére.

Valószínűleg ez a rossz élmény is közrejátszik abban, hogy Jenna nincsen teljesen megelégedve a jelenettel. Mi több, kérte is, hogy forgassák újra, azonban a Covid miatti kényszerszünete következtében ez már sajnos nem fért bele az időbe.

Utólag szerettem volna újraforgatni, mert úgy gondolom, egy kicsit jobban is meg tudtam volna csinálni, de azt mondták, már nincs rá időnk.

Ennek ellenére természetesen a színésznő nagyon büszke a sorozatra, és hálás, hogy a részese lehetett, hiszen, ahogy ő fogalmazott, nem mindennapos, hogy az embernek lehetősége adódik egy ilyen ikonikus karaktert megformálni a képernyőn.