Nehéz időszak után tért vissza Jesy Nelson, és fontos dologra hívja fel a figyelmet

Íme a Bad Thing!

Jesy Nelson kiválása a Little Mix-ből utolsó, közös turnéjuk előtt óriási port kavart a rajongók körében, majd pedig az internet szedte szét az énekesnőt, miután megjelent debütáló szóló kislemeze, a Boyz, melyben Nicki Minaj segédkezett. Ezt pedig egy nagy adag dráma követte, melyben mind, az eddig említett öt lány érintett volt.

Jesy 2021. októberében dobta piacra első dalát, melyet botrányok követtek és sok mém is született egy-egy fellépéséből vagy nyilatkozatából. Nem sokkal később szerződést bontott akkoriban új kiadójával és csapatával, majd hosszabb szünetre vonult. Most pedig készen áll visszatérni: megérkezett a második szóló dala, a Bad Thing, mely nemcsak igazán személyes számára, de egy fontos dologra is felhívja a figyelmet.

A dal klipje ugyanis a családon belüli erőszak és a bántalmazás témáját mutatja be, melyről a sztár a premier előtt, egy Q&A keretein belül beszélt:

Az ismerőseim közül rengeteg nő ment keresztül borzalmas, ehhez hasonló dolgokon, ezért szerettem volna felhívni rá a figyelmet. Úgy gondolom, ez egy nagyon fontos téma, amiről túl ritkán esik szó. Sok embert érint, akik sokszor túlságosan félnek ahhoz, hogy beszéljenek róla.

A videó látványvilága Hollywood aranykorát idézi, a története pedig egy pultos lány viharos kapcsolatát mutatja be. Érdekesség, hogy Jesy elmondása szerint a végén igazi könnyeket láthatunk.

Mindenki azt gondolja, hogy a sminkesem csak elkente a szemfestékemet, mert annyira tökéletes vonalakban folyik le, de igazából valódi könnyek voltak!

És hogy mikor érkezik az énekesnő első szólóalbuma? A pontos dátumot egyelőre nem tudni, de azt elárulta, hogy a most megjelent Bad Thing-gel kezdi meg az érát, így valószínűleg már nem kell rá sokat várni.