Hatalmasat robban Jesy Nelson első szóló dala és videója!

Megérkezett a Nicki Minaj-zsal közös Boyz!

Tavaly decemberben jelentette be Jesy Nelson, hogy csaknem egy évtized után otthagyja a Little Mix-szet, ám ekkor még szó sem volt szólókarrierről. Az első pár hónapban csak relaxált, tulajdonképpen kipihente az elmúlt évek megállás nélküli munkájának fáradalmait, azonban idén márciusra már eluralkodott rajta az alkotási vágy, és stúdióba vonult, eredetileg azzal a szándékkal, hogy más előadóknak írjon dalokat.

A dolog szerencsére máshogy sült el, és most, 8 hónappal később meg is érkezett a bemutatkozó kislemeze, mint szólóelőadó, méghozzá a rapkirálynő Nicki Minaj közreműködésével. A szerzeményt, mely a Boyz címet kapta, egy szakítás inspirálta, és ez volt a legelső dal, amit elkészítettek a stúdióban.

Éppen egy szakításon mentem keresztül. Tulajdonképpen ez volt az első alkalom, hogy tényleg összetörték a szívem, és egyszerűen borzalmas volt az egész. Feküdtem az ágyban, és azon gondolkoztam, miért van az, hogy amikor kifogok egy kedves srácot, hamar megunom, de amikor egy rosszfiúval jövök össze, egyszerűen megőrülök érte? Miért van az, hogy a legtöbb lánynak a rosszfiúk kellenek?

– mesélte a Reign-nek a dal hátteréről.

A dalhoz természetesen videó is forgott, amihez, csak úgy, mint a zenei alaphoz, Diddy 2001-es Bad Boy For Life-ját vették alapul, mi több, maga Diddy is feltűnik benne. Ahogy a megjelenés előtt Instagramon megígérte az énekesnő, egy valódi kisfilmet kaptunk, melyben igazi bajkeverőként forgatja fel a nyugodt kertvárosi kis utcát, ahová beteszi a lábát.

Bár a Boyz volt az első dal, amit szólóban megírt, korántsem utolsó, ugyanis a jövőben egy egész albummal készül nekünk, ami által minden eddiginél jobban megismerhetjük majd őt.

Annyi, de annyi történetem van, amit el szeretnék mesélni. Rengeteg történet van az albumon. Most először van lehetőségem elmesélni a dalaimon keresztül, hogy tényleg, igazából hogy érzek

– mesélte a Reign-nek.