Ekkor érkezik a Teen Wolf – Farkasbőrben filmes folytatása

Biztosan nem 2022-ben.

2017-ben adták le az MTV sajátgyártású sorozatának, a Teen Wolfnak a 100. és egyben utolsó epizódját. 2021 szeptemberében számoltunk be mi is először arról, hogy a 2020-as nagy nosztalgiahullámnak köszönhetően a közkedvelt sorozat is visszatér és érkezik folytatása. Lesznek nagy visszatérők a szereplők között, mint mondjuk Tyler Holechin, akiről csak később rántották le a leplet, de például Dylan O’Brien nem lesz köztük.

De nem úgy, mint gondolnánk: azon kevés tévés kreálmányok egyik lesz a Teen Wolf, ami a sorozat befejezte után évekkel később egy folytatásfilmet kap, így csak egy, bő másfél órás filmet készítenek, nem pedig egy több részes új évadot. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és már a premier időpontjánál járunk. Az első betekintőt júliusban mutatták be a készítők a nagyközönség számára.

Ebben elég nagy spoilereket is elrejtettek. A Paramount+ nevű streaming platformra pedig Teen Wolf: A film címmel érkezik a folytatás 2023. január 26-án. Arról egyelőre nincs információnk, hogy itthon melyik streamingre kerül fel, illetve arról sem, hogy valamelyik kábelcsatorna megvásárolná a jogokat és bemutatná.

Megosztás: