Kiderült miért nem tér vissza a Teen Wolf filmbe Dylan O’Brien

Első alkalommal beszél a filmről.

Mint kiderült és mi is beszámoltunk róla, érkezik a Teen Wolf – Farkasbőrben c. sorozat folytatása, mégpedig egy film keretein belül. Később arra is fény derült, hogy többek között, hogy vannak olyan kulcsszereplők, akik nem terveznek visszatérni a rebootba – ilyen például Dylan O’Brien, aki első alkalommal beszélt arról, hogy miért döntött így.

Annyi biztos, hogy egyelőre, a munkálatokhoz csatlakozik Crystal Reed, mint Allison, Tyler Posey, mint Scott McCall, Holland Roden, mint Lydia Martin, Shelley Hennig, mint Malia Tate, Orny Adams, mint Coach Bobby Finstock, Linden Ashby, mint Sheriff Noah Stilinski, J.R. Bourne, mint Chris Argent, Seth Gilliam, mint Dr. Alan Deaton, Colton Haynes, mint Jackson Whittemore, Ryan Kelley, mint Deputy Jordan Parrish, Melissa Ponzio, mint Melissa McCall, és Dylan Sprayberry, mint Liam Dunbar is. Ebben a listában Stiles Stilinski neve pedig láthatóan nincs benne, pedig a karaktert alakító színész több alkalommal is kifejezte, mennyire hálás a projektnek.

Nehéz döntés volt. Sok minden történt. Nagyon hálás vagyok a sorozatnak. Életem első forgatási élménye volt, szóval kedves emlék számomra. Nem igazán tudtuk, mi is történik, minden csak úgy ránk ömlött a reboottal kapcsolatban. Végül, pedig úgy döntöttem, hogy szépen lett vége, és így is szeretnék rá gondolni. A legjobbakat kívánom nekik és tuti, hogy az elsők között nézem

majd meg!

Mesélte a fentebbi sorokat a színész, amikor arról kérdezték, milyen okból nem tér vissza a sorozatbéli szerepére. Annyi valószínű, hogy jelenleg nem tudta összeegyeztetni projektjeit, bármennyire is próbálta.

2022-ben és 2023-ban például olyan filmekben láthatjuk, mint a The Outfit vagy a Not Okay és a Maximum Truth.