Filmként éled újra a Teen Wolf – Farkasbőrben

A sorozat debütálásnak évfordulóján érkezett a hír.

Igaz, nem jutott olyan sorsra a Teen Wolf – Farkasbőrben, mint az iCarly, de azért mégis örülhetnek a rajongók, hiszen évekkel a sorozat befejezése után egy egészestés filmet kapnak ajándékba.

Az eredeti sorozat kreátora, Jeff Davis lesz a felelős a 2022-ben a Paramount Plusra érkező filmnek, illetve az is kiderült, hogy a rendező egy többéves szerződést kötött az MTV Entertainment Studios-zal, szóval lehetséges, hogy ebből még több is ki fog sülni.

De nézzük a részleteket, hiszen a készülő film szinopszisára is fény derült, valamint a színészek posztjai alapján sejteni lehet kik azok, akik terveznek visszatérni.

A Teen Wolf – Farkasbőrben filmben egy ijesztő gonosztevő üti fel a fejét Beacon Hills városában. A vérfarkasok újra akcióba lendülnek, természetesen a vadászok, bensheek, kitsune-ok és vérprérik társaságában. De csak egy igazi vérfarkas, mint Scott McCall (aki már nem tinédzser) képes új falkatagokat szerezni és újra összehozni a régieket, hogy szembeszálljanak az eddigi legnagyobb és leghalálosabb ellenségükkel.

Szinte biztos, hogy az eredeti szereplők nagy része újra képernyőre hozza kedvenc karaktereinket. Tyler Posey például a múltban többször kifejezte, hogy mennyire szeretné, ha valamilyen formában újraéledne a sorozat.

Igaz, Dylan O’Brien cikkünk elkészültéig nem osztott meg semmit a film érkezéséről, kollégája, Linden Ashby Twitteren azért csepegtetett pár infót. A teljesség idénye nélkül ezekre a szereplőkre számíthatunk, az alapján, hogy ki beszélt közösségi médiáján a bejelentés után: Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Dylan Sprayberry, Cody Christian, Ian Bohen, JR Bourne, Linden Ashby, Khylin Rhambo, Colton Haynes, Melissa Ponzio, Andrew Matarazzo.

Davis egyébként egy vadonatúj sorozatot is készíteni fog, Edo Van Belkom Wolf Pack című könyvei alapján.