Meglepetés: közönségkedvenc szereplő tér vissza a Teen Wolf filmbe!

Pedig úgy volt, nem tervez visszatérni.

Az első információk szerint csak egy része tért volna vissza a Teen Wolf – Farkasbőrben c. sorozat folytatására az eredeti szereplő közül. Mostanában viszont egyre több régi szereplőt jelentenek be, akik mégis elvállalták újra régi szerepüket.

Ilyen például a frissen bejelentett Tyler Hoechlin is. A 34 éves színész ha nem a farkasokkal foglalkozó sorozatból ismerős, akkor talán a Superman & Lois c. alkotásból köszönhetett vissza néhány nézőre.

A Paramount+ által berendelt folytatás-filmben pedig újra magára ölti Derek Hale szerepét, tudta meg a Variety. Ha ez pedig nem lenne elég, akkor arra is fényderült, hogy Tyler Posey-val közösen a produceri munkákért is felelős lesz.

A Teen Wolf – Farkasbőrben filmben egy ijesztő gonosztevő üti fel a fejét Beacon Hills városában. A vérfarkasok újra akcióba lendülnek, természetesen a vadászok, bensheek, kitsune-ok és vérprérik társaságában. De csak egy igazi vérfarkas, mint Scott McCall (aki már nem tinédzser) képes új falkatagokat szerezni és újra összehozni a régieket, hogy szembeszálljanak az eddigi legnagyobb és leghalálosabb ellenségükkel.

Igaz, pontos megjelenési dátumról még nem tudni, de az biztos, hogy 2023-nál hamarabb nem lehetünk részesei a különleges eseménynek.