Ezek a főszereplők nem térnek vissza a Teen Wolf – Farkasbőrben filmben

Még idén érkezik a film.

Itthoni idő szerint kedd este jelentette be a Paramount+ szolgáltató a Teen Wolf – Farkasbőrben újraélesztésének szereplőgárdáját, akik biztosan visszatérnek az egészestés filmben karaktereik bőrébe. Nagyon sok ismerős arc fog visszaköszönni a képernyőn, de néhány kulcsszereplő hallani sem szeretne a rebootról, így nem teljes visszatérésre kell számítani.

A hivatalos leírás nem változott, így a készítők és a kreatív fejesek sem a film mögött, így a következő szinopszisra kell készülnünk:

A Teen Wolf – Farkasbőrben filmben egy ijesztő gonosztevő üti fel a fejét Beacon Hills városában. A vérfarkasok újra akcióba lendülnek, természetesen a vadászok, bensheek, kitsune-ok és vérprérik társaságában. De csak egy igazi vérfarkas, mint Scott McCall (aki már nem tinédzser) képes új falkatagokat szerezni és újra összehozni a régieket, hogy szembeszálljanak az eddigi legnagyobb és leghalálosabb ellenségükkel.

Egyelőre, a munkálatokhoz csatlakozik Crystal Reed, mint Allison, Tyler Posey, mint Scott McCall, Holland Roden, mint Lydia Martin, Shelley Hennig, mint Malia Tate, Orny Adams, mint Coach Bobby Finstock, Linden Ashby, mint Sheriff Noah Stilinski, J.R. Bourne, mint Chris Argent, Seth Gilliam, mint Dr. Alan Deaton, Colton Haynes, mint Jackson Whittemore, Ryan Kelley, mint Deputy Jordan Parrish, Melissa Ponzio, mint Melissa McCall, és Dylan Sprayberry, mint Liam Dunbar.

Mint minden újragondolásban, újraélesztésben, itt is vannak sajnos olyan színészek, akik nem terveznek visszatérni bizonyos okok miatt. Ilyen például Dylan O’Brien, aki Stiles szerepét nem vállalta, vagy Tyler Hoechlin, aki Derekként nem tér vissza az alkotásba, valamint Arden Cho, mint Kira Yukimura aki arra hivatkozott, hogy sokkal kevesebb pénzt ajánlottak neki, mint kollégáinak (egyébként elfogadta volna az ajánlatot).

De, hogy mindenképp egy pozitív gondolattal zárjunk, a hivatalos jelentésből az is kiderült, hogy hamarosan új neveket jelentenek be, így semmi sincs kizárva.