Fél órát késett Jason Derulo a SZIN-en, dögös show-val és dalpremierrel kárpótolta a fesztiválozókat

Az énekessel zárhattuk a nyarat Szegeden.

Igazán kitett magáért idén a szegedi SZIN fesztivál, ugyanis a 4 nap alatt 4 világsztárt hoztak el Magyarország harmadik legnépesebb városába. Az első napon Rag’n’Bone Man lépett színpadra, a másodikon Tom Grennan csapott óriási bulit, amiről már olvashattátok a beszámolónkat, a harmadikon Alle Farben volt a főszerepben, a negyediken pedig Jason Derulo-val búcsúztathattuk a nyarat a Tisza partján. Az énekes előtt három népszerű hazai fellépő, a Lóci játszik, Azahriah, és Majka melegítette be a közönséget, a tervezett kezdés időpontjára pedig már teljesen megtelt a nagyszínpad előtti tér – azonban az est sztárjára még egy kicsit várni kellett.

Jason ugyanis kereken fél órát késett, így az eredetileg 22:30-ra meghirdetett koncert ténylegesen csak 23:00-kor vette kezdetét, azonban ahogy telt-múlt az idő, a közönség egyre inkább kezdte elveszíteni a türelmét. Szerencsére az énekes DJ-je 10 perc után feljött a színpadra, és villantott egy rögtönzött setet, olyan slágerekkel, mint Harry Styles-tól az As It Was, vagy éppen Dua Lipától a Levitating, és mindeközben folyamatosan update-elte a fesztiválozókat, hogy mennyi időre van még szükségük, hogy elkezdődhessen a koncert, így azért egy kicsit gyorsabban telt a várakozás.

11 óra magasságában aztán maga Jason is megérkezett a színpadra, és teljes mértékben sikerült kárpótolnia az egybegyűlteket. Szerencsére a késés miatt nem lett rövidebb a koncert: kitöltötte a másfél óráját, így éjfél helyett fél 1-kor lett vége. A 32 éves énekes az első slágerével, a Watcha Say-jel kezdett, ekkor még egy fekete trikóban és farmerdzsekiben, amik aztán a végére szépen sorban lekerültek róla. Minden szinten egy profi show-t hozott Magyarországra: a DJ mellett élő bandája volt, és nagyjából egy tucat táncosa, akikkel együtt ő is végigtáncolta a koreográfiákat. Egymás után csendültek fel a legnagyobb slágerei, köztük a Ridin’ Solo, a Tip Toe, a Wiggle, az It Girl, az In My Head, a Swalla, a Talk Dirty, a Don’t Wanna Go Home, vagy éppen a Want to Want Me – nem hiába, a 13 éves karrierje során tényleg slágert slágerre halmozott.

Mi több, ahogy Anne-Marie a Szigeten, úgy ő is hazánkban tartott dalpremiert. Az utolsó dala előtt elárulta, hogy ezt még nem szabadna előadnia, hiszen még nem jelent meg, de ennek ellenére megtette. A szerzemény a Won’t Forget You címet viseli, és Shouse 2017-es slágerét, a Love Tonight-ot veszi alapul – tökéletes zárása volt az estének, hiszen Jason elmondása szerint ő sem fogja elfelejteni egyhamar a szegedi koncertjét, és valószínűleg a közönség sem.

Nem csak az előadói képességeivel, de a személyiségével is levette a lábukról az egybegyűlteket. Rengeteget mosolygott a színpadon, egyszer-egyszer rá is kacsintott pár fesztiválozóra, kétszer is lement a közönség soraiba pacsizni velük, és pár inspiráló gondolatot is megosztott velük. Megköszönte, hogy eljöttek a koncertjére, és ezáltal az álmait élheti, és ennek fényében arra bátorított mindenkit, hogy küzdjenek az álmaikért, hiszen ha elég keményen és kitartóan dolgozunk értük, bárki megvalósíthatja őket.

Nem először járt Magyarországon Jason, de ismét hatalmas bulit csapott, így mi bármikor jó szívvel visszavárjuk.