Tarol Selena Gomez új sorozata, érkezik a második évad!

Hatalmas sikernek örvend az Only Murders in the Building!

Hazánkban sajnos egyelőre hivatalos úton nem nézhető, de azon országokban, ahol elérhető a Hulu streaming szolgáltató, augusztus végén debütált Selena Gomez új sorozata, az Only Murders in the Building, és hihetetlen fogadtatásban volt része. A széria, melyben a volt Disney sztár mellett Steve Martin és Martin Short tűnnek fel a főszerepben, 100%-os kritikusi, és 97%-os nézői értékelést kapott a Rotten Tomatoes oldalon, a Metacritic-en pedig 100-ból 73 pontot kapott az összesített kritikák alapján, ami kiemelkedő eredménynek számít.

Ha ez még nem lenne elég, a Hulu streaming platform történelmének a legnézettebb vígjáték premierje címet is magának tudhatja a sorozat, így nem csoda, hogy berendelték belőle a második évadot is, mint ahogy azt a Variety-től megtudhattuk.

Az első évad 10 epizódból áll, melyek közül az első 3 vált elérhetővé a premierkor, a többi pedig hetente érkezik, így október 19-én érünk majd az utolsó részhez. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kezdődnek a második évad munkálatai, de az biztos, hogy Selena nem fog unatkozni az elkövetkezendő hónapokban, ugyanis nem ez az egyetlen projekt, amin dolgozik.

Az énekes-színésznő, aki most inkább a színészi karrierjére szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni, két filmszerepet is bezsebelt a közelmúltban: az egyiket a Dollhouse című pszicho-horrorban, a másikat pedig a Petra Collins rendezésében készülő Spiral-ban.

Az eddigi életem a zene körül forgott, amit nem bánok, és nagyon hálás vagyok miatta, de szeretném, ha egy kicsit jobban kiteljesedne a színészi karrierem is. Mondhatni a színészkedést szeretem a legjobban. Egy csodálatos dolog, ami közben nagyon boldognak érzem magam

– nyilatkozta pár hónapja az ausztrál Vogue-nak.

De nem kell megijedni, hogy elhanyagolná a zenei karrierjét, hiszen, ha ez még nem lenne elég, dolgozik a következő albumán, emellett ott van neki a sminkmárkája, a Rare Beauty, és azt már csak zárójelben említjük meg, hogy az eredetileg karantén elfoglaltságnak induló főzőműsora, a Selena + Chef is meg lett újítva egy harmadik évadra, amit jövőre már itthon is nézhetünk, mikor végre hozzánk is betör az HBO Max.

Egy szó, mint száz, Selenának bőven lesz min dolgoznia, a rajongók pedig örülhetnek, ugyanis rengeteg kontenttel lesznek ellátva.