A mozivászonra is visszatér Selena Gomez!

Pszicho-thrillerben kapott főszerepet az énekes-színésznő!

Mostanában a színészi tehetségét is szeretné előtérbe helyezni Selena Gomez, így sorra zsebeli be a szerepeket! A tévéképernyőre már fixen visszatér még idén, ugyanis nemrég fejeződött be a legújabb sorozatának, az Only Murders in the Building-nek a forgatása, a Deadline információi szerint pedig a jövőben a mozivásznon is viszontláthatjuk, méghozzá egy vérfagyasztó pszicho-thrillerben.

A Spiral címre keresztelt alkotás története szerint Selena egy volt influenszer, aki valósággal megszállotja a közösségi médiának, a függőségének pedig komoly fizikai következményei lesznek, ugyanis a teste szó szerint elkezd szétesni.

Közösségi médiafüggő influenszert alakít majd Selena.

A filmet Petra Collins rendezi majd, akinek ez lesz az első ilyen volumenű munkája, viszont dolgozott már az énekesnővel, méghozzá a 2017-es Fetish klipjét alkották meg közösen. A forgatókönyvért Collins mellett Melissa Broder és Phoebe Fisher felel, a produceri munkálatokat pedig ugyanaz a csapat látja el, mint a népszerű HBO sorozatnál, az Eufóriánál, Drake-kel és Future the Prince-szel az élen.

Nem ez az egyetlen horrorfilm, amivel kapcsolatban a közelmúltban felmerült Selena neve: még tavaly októberben számolt be róla a Variety, hogy egy Dollhouse című pszicho-horrorban játsza majd a főszerepet, és a produceri feladatokat is ő látja el.

Az énekes-színésznőt legutóbb a 2019-es Egy esős nap New Yorkban című filmben láthattuk, előtte pedig A holtak nem halnak meg című horror-vígjátékban tűnt fel ugyanabban az évben.