Elhunyt barátjának szól Ed Sheeran új dala

Íme a Visiting Hours!

Hetek óta uralja a világ különböző országainak slágerlistáit Ed Sheeran a visszatérő, Bad Habits című kislemezével, most pedig megérkezett a folytatás is, amivel teljesen más irányt vett az énekes. Míg az előző egy pörgős szerzemény, addig a legújabb, a Visiting Hours egy könnyfakasztó ballada, melyet egy elhunyt barátja és mentora, Michael Gudinski elmékére írt.

A dalt, amit egyébként a 2 hetes karanténja alatt írt Ausztráliában, már bemutatta egyszer élőben még márciusban, a Michael tiszteletére tartott emlékkoncerten, ahol annyira elérzékenyült, hogy a végére meg sem tudott szólalni a sírástól.

A dalhoz egy performance videó is készült, melyben gitár, zongora, és egy kórus kíséretében adja elő azt.

Nem csak a kislemezt adta ki Ed, de az új albumát is bejelentette, mely a = címet kapta, és október 29-én érkezik.

2017 júniusában kezdtem el felvenni az albumot, és egy nagyon hosszas folyamat volt. Szerelmes voltam közben, veszteség ért, új jövevény érkezett, gyászoltam, és minden más, amit csak el tudtok képzelni, miközben írtam, ezért úgy érzem, ez az album a felnövésről szól. Még soha nem voltam ennyire büszke egyetlen munkámra sem, és nem izgultam és idegeskedtem ennyire, hogy ti is halljátok majd

– írta az Instagram oldalán.

Hozzátette, hogy még rengeteg új zenére számíthatunk tőle, hiszen, mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, az elkövetkezendő másfél évben két lemezt is tervez piacra dobni.

Az album dallistáját megtaláljátok ide kattintva, ahonnan elő is tudjátok rendelni.

Megosztás: