2 albummal is jön Ed Sheeran a következő másfél évben!

Nem fog minket unatkozni hagyni az énekes.

Lassan már négy éve, hogy piacra dobta Ed Sheeran a legutóbbi szólólemezét, most azonban teljes erőbedobással tért vissza, és egy ideig nem is tervez újra eltűnni. Pár napja jelent meg visszatérő kislemeze, a Bad Habits, melyhez egy igazán látványos videó is forgott, és ennek kapcsán tűnt fel az ausztrál Today Show-ban.

A műsorban elárulta, hogy igencsak izgalmas dolgokkal készül a rajongóinak, ugyanis nem egy, hanem egyből két albumot tervez kiadni az elkövetkezendő másfél évben, ezeknek pedig a címeit is megtudtuk.

Szóval én szponzoráltam a helyi focicsapatomat, és a mezükön lévő szimbólumok közül az egyik a mostani albumomnak a címe. Igazából két albumot is ki fogok adni a következő 18 hónap során

– mesélte az énekes.

A mezeken az eddig megjelent lemezeinek a címei mellett a matematikai tematikát folytatva a – (Subtract) és az = (Equals) karakterek láthatóak: a mostani korong lesz a -, ami még idén megjelenik, az = pedig jövőre érkezik. És hogy milyen hangzásra számíthatunk?

Ezt is elárulta Ed egy kérdezz-felelekben, amit az Instagram oldalán tartott:

Az új album klasszikus én, ha ezt így értitek. Minden megvan benne, amit a rajongóim várnak tőlem, igazából a Bad Habits a legmásabb dal rajta.

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor érkezik a lemez.