Vajon megéli az 1000. részt a Simpson Család?

Az animációs sorozat készítője mesélt a Simpson Család jövőjéről.

Március 21-én, vasárnap vetítették le az Egyesült Államokban az ikonikus sorozat, a Simpson Család 700. epizódját, mely a 32. évadában jár jelenleg – igen, ezt jól olvastad! A rajongók pedig készpénznek veszik, hogy még megannyi részen keresztül követhetik majd a jövőben Homer Simpson és családja kalandjait.

Az már biztos, hogy még kettő évadon keresztül a tévéképernyőkön marad az alkotás, így 34 évadossá válik majd a sorozat és 757 rész készül majd el belőle ami 2023-ban érkezik. A készítőknek viszont fogalmuk sincs, mit hoz a jövő, szerintük lehetséges, hogy ez lesz a vége és nem rendelnek majd be belőle több etapot.

Mindenképp eljutunk a 757. epizódhoz. Nem merem kijelenteni, hogy ez lesz a vége, de nem tudom, meddig mehetünk még el.

A rajongók reménykednek, hogy az ezredik epizód is adásba kerüljön egyszer, de a készítő csak elmosolyodik az ötleten, hiszen ahhoz 10-12 évig kéne még folyamatosan mennie kéne Simpsonék kalandjainak. De erre is látnak esélyt, már csak azért is, mert minden ikonikus és közkedvelt sorozat reneszánszát éli jelenleg és sorra érkeznek nagyobbnál nagyobb és ismertebbnél ismertebb sorozatok újragondolásai – gondoljunk csak a Szex és New Yorkra, a Pretty Little Liars-re vagy a Gossip Girlre.

A show készítői pozitívan állnak a jövőhöz, szívesen alkalmazkodnak a változó igényekhez – persze nem csak a sorozaton belül, hanem olyan szinten is, hogy nyíltak akár streaming platformra is költözni, ha úgy kívánja meg a helyzet.

A sorozat 1989-ben kezdődött és egyelőre 2023-ig biztosan láthatjuk a tévéképernyőkön, ez azt jelenti, hogy több generáció is felnőtt rajta, hiszen 34 éve folyamatosan meghatározza a napjainkat.