XOXO… avagy hol tart a Gossip Girl reboot?

Jó pár hónapja pedzegetik, hogy egyre közelebb a Gossip Girl megújult verziója. Egy vadonatúj sztori, új szereplőkkel és karakterekkel. A produkció a jelenleg hazánkban még nem elérhető HBO Max-on lesz majd elérhető. Íme minden, amit tudunk az új sorozatról.

Üdv, itt Pletykacica…

Sokunk fejében ott cseng még a mondat. Eszünkbe jut Serena Van Der Woodsen és barátai. A pletykák, drámák és összeesküvések sorozata, melyen egy egész generáció nőtt fel. Ezért is ért sokakat örömhírként, amikor bejelentették a sorozat rebootját: ez azonban más lesz, mint elődje, hiszen új karaktereket kapunk, egy teljesen új történetben. Egy dolog ugyanaz csupán, ez pedig Pletykacica, az egyetlen forrásunk a manhattani elit botrányos életéhez.

A Gossip Girl új főszereplői

A képen találhatunk ismerős arcokat. Egyikük, Eli Brown ugyanis nem olyan rég a Pretty Little Liars: The Perfectionists-ben volt látható, amit egy évad után elkaszált az amerikai Freeform televíziós csatorna. Érdekesség, hogy ugyanennek a sorozatnak rebootja szintén az HBO Max-en lesz látható.

A sorozatban szintén helyet kap Whitney Peak, akit a Sabrina hátborzongató kalandjai, illetve az iZombie című sorozatokból ismerhetünk. Jason Gotay, a Broadway üdvöskéje is jelen van a szereplők között. Karakteréről egyelőre nem sokat árultak el a készítők.

Emily Alyn Lind karakteréről szintén nem. A színésznő fiatal kora ellenére számos sorozatban feltűnt már, köztük az ABC Bosszú című produkciójában, ahol a gyerekkori Amanda Clarke-ot alakította. Később ugyancsak megjelent a Days of Our Lives, All My Children, Criminal Minds, Hawaii Five-0, The Secret Life of Bees és a The Babysitter c. sorozatokban.

Jordan Alexander nem mást, mint Julien Calloway-t alakítja majd a sorozatban. Korábban a Sacred Lies és Unbury the Biscuit c. sorozatokban volt látható. Savannah Smith újonc a sorozatok világában, mégis egyből egy főszereppel indítja a karrierjét. A sorozat hivatalos Instagram oldala a Monet de Haan nevet társította a színésznőhöz, további információt nem árultak el.

Thomas Doherty korábban a Disney Utódok, illetve az HBO Catherine the Great és High Fidelity c. produkcióiban tűnt fel. Karaktere Max Wolfe, aki lehetséges, hogy, az új show egyik legsármosabbika lesz.

Egy dolog biztos, rémizgalmas sorozatra számíthatunk, hiszen a szereplőgárdában szintén ott lesz Tavi Gevinson, mint Kate Keller, Adam Chanler-Berat, Zión Moreno, mint Luna La, Evan Mock és Johnathan Fernandez is.

A forgatás már javában zajlik, a végeredményt pedig valószínűleg már 2021-ben láthatjuk. A show-t az eredeti sorozat producerei és írói készítik, sőt, Kristen Bell is visszatér, mint narrátor.

Ti is annyira izgatottan várjátok a végeredményt, mint mi?