Minden amit tudunk a Szex és New York újraélesztéséről: érdekes címválasztás

Ez már hivatalos!

Úgy tűnik a 2020-as években sem maradunk Szex és New York kontent nélkül. Ha hiányunk lenne, amíg elkészül a sorozat modern változata, lessünk bele az anyasorozatba, a hozzá készült két, egészestés mozifilmbe vagy az előzménysorozatba, mely az amerikai The CW-n, itthon pedig a Viasat 3-on futott.

És mit lehet tudni az új sorozatról? Mint ahogy beszámoltunk róla decemberben, az biztos, hogy az eredeti szereplők nagy része visszatér a tévéképernyőkre, kivéve a Samantha-t alakító Kim Cattrall.

Sarah Jessica Parker fedte fel Instagram oldalán a sorozat címét és néhány extra infót is. Az biztos, hogy a promóció folyamán #SATCNewChapter-ként lesz emlegetve, míg a képernyőkön és az HBO kínálatán majd

-ként kell majd keresnünk. Érdekes egy címválasztás, meg kell hagyni.

Egyelőre a cselekményről nem igen tudni semmit, de azt megtudtuk, hogy nem próbálnak meg fiatalabb korosztályt alakítani majd kedvenceink, sőt, a 10 részes, egyenként 30 perces epizódok arra fognak majd fókuszálni, hogyan birkóznak meg a jelenben, a közel 50-es karakterek New Yorkban és a közösségi média világában, pontosan olyan formában, mint az eredeti sorozatban – reméljük hasonlóan divatot fog majd teremteni.

Mennek a spekulációk, hogy vajon mi lesz Samantha karakterével, sokan úgy gondolják, hogy egy színesbőrű karaktert kéne mindenképp állandóvá tenni, míg sokan azt szeretnék, ha szimplán kiírnák a karaktert.

Ha minden a tervek szerint halad, jó esetben még idén ősszel/télen képernyőkre kerülhet a sorozat az HBO Max könyvtárában.