Alighogy véget ért, máris tervezik a Pretty Little Liars folytatását

Egyelőre még nagyon kezdeti fázisban vannak a munkálatok.

Alig 3 éve, hogy véget ért a Pretty Little Liars, de máris a visszatérhetnek a képernyőre a hazug csajok! A Variety megerősítette, hogy Roberto Aguirre-Sacasa, akinek a nevéhez olyan sikersorozatok fűződnek, mint a Riverdale, a Sabrina hátborzongató kalandjai, vagy a Glee, egy esetleges rebooton dolgozik a Warner Bros. Television gondozásában, mely nagy valószínűséggel az HBO Maxon lenne majd látható. 

A munkálatok egyelőre nagyon kezdeti stádiumban vannak, így még nem tudni, hogy az eredeti széria kreátora, I. Marlene King is dolgozna-e a folyatáson, ahogy a történetről sincs semmi információ. Az is kétséges, hogy a szereplőgárdából visszatérne-e valaki, vagy teljesen új karakterek mutatkoznának be.

Egyelőre nagy a titkolózás a reboot körül.

A széria 2010-ben indult, és 7 évad alatt összesen 160 epizódot élt meg, emellett pedig 2 spinoff is készült belőle Ravenswood és Pretty Little Liars: The Perfectionists címmel, bár ezeket röpke egy évad után el is kaszálták.

Nem ez az egyetlen tinisorozat, aminek a rebootját az HBO Max kiszemelte magának, ugyanis jelenleg készülőben van a Gossip Girl folytatása is, mely szintén ezen a platformon lesz látható.