Saját vígjátéksorozatán dolgozik Meghan Trainor

A tévéképernyőre is betör az énekesnő!

A közelmúltban rengeteg népszerű énekes háza tájáról érkeztek olyan hírek, hogy színészi karrierbe kezdenek, elég csak Halsey-ra, Bebe Rexhára, vagy Dua Lipára gondolunk, most pedig a frissensült anyuka, Meghan Trainor is csatlakozik a sorhoz. Az énekesnő az amerikai NBC csatornát is birtokló cég szerződtette le, a megállapodás pedig jópár izgalmas dolgot tartogat, számolt be róla a Variety.

Az első és legfontosabb: készülőben van egy vígjátéksorozat Meghannel a főszerepben, melynek a kreatív folyamataiból is kiveszi a részét, így például a történet megírásában is besegít majd. Ezen kívül semmit nem tudni még a szériáról, így az alapkoncepció és a szereplőgárda sincs lefixálva, annyi biztos azonban, hogy az NBC csatornán fog futni, ami olyan alkotásoknak adott otthont, mint a Jóbarátok, a Will és Grace, vagy az Office.

A tévéképernyőt készül meghódítani Meghan Trainor.

A megállapodás természetesen nem csak ezt az egyetlen műsort foglalja majd magába, az énekesnő pedig már nagyon izgatott, hogy új területeken is kipróbálja magát.

Ez a lehetőség minden álmomat meghaladja! Alig várom, hogy elkezdhessünk a munkálatokat és életre kelthessük az ötleteinket

– nyilatkozta egy közleményben.

Meghannek egyébként tavaly jelent meg harmadik stúdióalbuma, a Treat Myself, melyen egy minden eddiginél érettebb oldalát ismerhettük meg, az év végén pedig egy karácsonyi albumot is piacra dobott A Very Trainor Christmas címmel. A magánéletében is izgalmas dolgok történtek az elmúlt évek során, hiszen 2018-ban ment hozzá Daryl Sabarához, akivel 5 éve alkotnak egy párt, idén februárban pedig első gyermekük is megszületett.