Színésznőként debütál Halsey!

Érkezik az énekesnő első sorozata.

Azután, hogy év elején kiadta 2020 egyik legsikeresebb női lemezét, Halsey most a tévéképernyőt szemelte ki magának! A Deadline megerősítette, hogy az énekesnő színésznőként debütál Sydney Sweeney mellett a The Player’s Table című sorozatban, mely Jessica Goodman They Wish They Were Us regényén alapszik majd. 

A történet szerint Jill Newman végzős diák egy Long Island-i elit gimiben, és azon dolgozik, hogy kiderítse az igazságot legjobb barátnője 3 évvel azelőtti halálával kapcsolatban. Az iskola életét egy titkos közösség irányítja, akik játékosoknak nevezik magukat, Jillben pedig felmerül a gyanú, hogy közük lehet az esethez. Halsey egy zűrös de vakmerő, Rachel Calloway nevű fiatal lányt alakít, aki egykoron a közösség tagja volt, ám a lány gyilkosságát a testvérére fogták, így otthagyta Long Island-et a bandával együtt.

A két sztár a Graveyard forgatásán találkozott először.

Rachel meg van róla győződve, hogy testvére ártatlan, így 3 év után visszatér, és ráveszi Jillt, hogy kezdjenek el nyomozni az ügyben. 

Halsey és Sydney Sweeney a Graveyard videó forgatásán találkoztak, és olyan jól kijöttek egymással, hogy az énekesnő azonnal igent mondott a közös munkára. Amellett, hogy első főszerepe a sorozat, melynek már megkezdődtek a munkálatai, a produceri feladatokat is ő végzi, a rendező pedig Annabelle Attanasio lesz.

They Wish They Were Us regény augusztus 4-én került a boltok polcaira az USA-ban, így még a sorozat debütálása előtt megismerkedhetünk a sztorival.