© Warner Music

Színészi babérokra tör Bebe Rexha!

Az énekesnő bezsebelte élete első filmszerepét.

Azt már évekkel ezelőtt bebizonyította Bebe Rexha, hogy kivételes hangi adottságokkal rendelkezik, de vajon színészi tehetséggel is megáldotta a sors? Hamarosan kiderül, ugyanis az énekesnő bezsebelte élete első filmszerepét, és nem is akármilyen sztárok mellett tűnik fel a Queenpins című filmben. A főszereplő Kristen Bell lesz, rajta kívül pedig Kirby Howell-Baptiste, Vince Vaughn és Paul Walter Hauser is feltűnik majd benne.

A vígjáték sztorija egy kertvárosi feleség köré épül, akinek elege van abból, hogy a társadalom, a férjével az élen levegőnek nézi őt, így annak érdekében, hogy visszaszerezze az uralmat az élete felett, egy illegális kupon klubot alapít. Ezzel a húzásával milliókat sikerül elcsalnia nagy cégektől, mindeközben pedig milliós üzleteket kínál a hozzá hasonló kuponozóknak. A történet egyébként valós eseményeken alapszik, mi több, a történelem legnagyobb kuponhamisító akcióját mutatja be, szórakoztató köntösbe bújtatva.

Hamarosan a filmvásznon láthatjuk Bebe Rexhát.

Ez a tökéletes film Bebe számára, hogy színésznőként is bemutatkozzon. Hihetetlenül nagy tehetség, így hatalmas örömünkre szolgál, hogy őt üdvözölhetjük Tempe Tina, a bolondos hekker szerepében, aki segít a főhősnőknek a kuponhamisítást véghezvinni

– nyilatkozta Adam Fogelson, az STXfilms feje.

Az énekesnő Instagramon osztotta meg követőivel az örömhírt, és hozzátette, hogy alig várja a projektet.

Nem Bebe az első zenész, aki mostanság színészi babérokra tör: Harry Styles két filmen is dolgozik majd a közeljövőben (melyekről itt és itt olvashatsz részletesebben), Halsey pedig egy sorozatban fog feltűnni állandó szereplőként.