Színészi babérokra tör Dua Lipa!

Hamarosan a filmvásznon láthatjuk az énekesnőt?!

Dua Lipa csillaga egyre csak felfelé és felfelé ível, és nem úgy tűnik, mintha ez a közeljövőben megváltozna. A brit énekesnő legutóbbi nagy dobásaként március közepén zsebelt be egy Grammy-díjat a Future Nostalgia albumával, a fellépését pedig pár nap alatt többen nézték vissza YouTube-on, mint amennyien a hivatalos adatok szerint élőben követték a díjátadót. A zenéjével kétségkívül meghódította már az egész világot, most pedig úgy néz ki, egy másik területen is kipróbálná magát.

Dua nemrég adott interjút a Los Angeles Times-nak, melyben elárulta, hogy forgatókönyveket olvas, ugyanis színészként is szeretné megmutatni a tehetségét, mi több, ezt a húzást egyenesen elkerülhetetlennek nevezte. Érthető, hogy miért mondja ezt, hiszen a közelmúltban is számos népszerű zenész tűnt fel a filmvásznon: elég csak Lady Gagára gondolnunk, aki hatalmasat alakított a Csillag születikben, jelenleg pedig Olaszországban forgatja legújabb filmjét, vagy Harry Styles-ra, aki a Dunkirk-ben bizonyította be, hogy nem csak az énekléshez ért, és hamarosan ismét láthatjuk a filmvásznon.

Duát egyébként még tavaly tavasszal kérdezte egy rajongója Instagramon, hogy melyik sorozatban szerepelne a legszívesebben, mire ő azt felelte, hogy az Amerikai Horror Sztoriban:

Mindig is imádtam a karaktereket a sorozatban és azt is, hogy minden évadban mást kell alakítaniuk. Imádom a történeteket is, mindig is nagy fanja voltam a szériának.

Hamarosan a filmvásznon láthatjuk viszont Duát?

Ennek ellenére természetesen a zenei karrierjét sem szeretné elhanyagolni, mi több, a kanadai ET-nek elárulta, hogy még a Future Nostalgia érával is tartogat számunkra pár meglepetést.

Van még pár meglepetés a tarsolyomban! Készülök valamivel, aztán lesznek még fellépések is, és remélhetőleg a turné is elkezdődhet hamarosan.

Az énekesnő tavaly március végén robbant be a második lemezével, majd nyáron az első remix albumával, a Club Future Nostalgia-val, melyen olyan előadókkal kollaborált, mint a popkirálynő Madonna, vagy Gwen Stefani, idén februárban pedig a korong bővített kiadása is megérkezett Future Nostalgia: The Moonlight Edition címmel és 8 plusz dallal.