Karácsony napján született meg a “Varázslók a Waverly helyből” sztárjának kisfia

Megszületett David Henrie második gyermeke!

Különösen boldog karácsony elé nézett a “Varázslók a Waverly helyből” sztárja, David Henrie, ugyanis december 25-én született meg második gyermeke. A kisfiú a James Thomas Augustine Henrie nevet kapta, és szerencsére makk egészséges. A színész Instagram oldalán osztott meg pár képet a babáról, ahol azt is elárulta, mennyire büszke a feleségére.

Az újszülött valódi karácsonyi csoda a pár számára, ugyanis az elmúlt években 4 vetélésen mentek keresztül, a legutóbbi pedig tavaly december 25-én történt, pontosan egy évvel az új családtag érkezése előtt. James testvére, a színész és felesége, Maria Cahill lánya egyébként 2019 márciusában látta meg a napvilágot, két és fél évvel az eljegyzésük után.

Bár valószínűleg most David teljes idejét a családjának szenteli, ne feledkezzünk meg arról sem, amit még idén augusztusban nyilatkozott a “Varázslók a Wavery helyből” esetleges folytatásáról:

Még semmi sem történt, de nagyon sokat beszélünk róla, mindenki benne lenne, szóval szerintem csak idő kérdése. Egy nagy család vagyunk.

Remélhetőleg hamarosan újra együtt láthatjuk Davidet és Selenát a képernyőn.

Nem lenne meglepő a széria újraélesztése, hiszen a közeljövőben rengeteg ikonikus sorozatnak érkezik a folytatása, illetve az újragondolt változata: többek között a “Gossip Girl”-t, a “Pretty Little Liars”-t, az “iCarly”-t, a “Szex és New York”-ot, sőt, még a “Winx Club”-ot is hamarosan viszontláthatjuk a képernyőn. Reméljük, David is ismét Justin Russo-ként tűnik majd fel Selena Gomez mellett, aki egyébként jelenleg új sorozatát, az “Only Murders in the Building”-et forgatja.