Kapaszkodj meg! Érkezhetnek a Varázslók a Waverly helyből új részei!

2020 tényleg a meglepetések éve?

Ha eddig azt hittük mindenünk megvan, akkor nagyon is tévedtünk: mi másra lenne szükségünk mint egy teljesen új évadra a Wizards of Waverly Place-ből (Varázslók a Waverly helyből).

A sorozatbéli Justin (azaz David Henrie) nyilatkozata alapján több, mint valószínű, hogy valamilyen formában összeállnak majd a szereplők. Azt már tudjuk, hogy a főbb szereplők összeültek már párszor beszélgetni, hogy milyen jövőt képzelnek el karaktereiknek, illetve a készítőknek is küldtek már több ötletet, milyen szálakon lehetne folytatni a sorozatot… ergo készülőben van a folytatás?

David Henrie, forrás: Twitter

Az eredeti szereplők közül David Henrie, Gregg Sulkin, Jake T. Austin és maga a főszereplő, Selena Gomez is benne volt a találgatásokban, sőt egy esetleges folytatásban is, hiszen kit ne érdekelne a Russo család jövője?

Még semmi sem történt, de nagyon sokat beszélünk róla, mindenki benne lenne, szóval szerintem csak idő kérdése. Egy nagy család vagyunk

– hangzottak el a sorok Henrie szájából.

A színész azt is elárulta, hogy mikről is volt eddig szó a kis beszélgetéseik során:

Justin valószínűleg nem lakna otthon, hanem a Wiz Tech-ben dolgozna és már saját családja is lenne, Alex divatmániás, és Ő a varázslóvilág Meryl Streepje, míg Max egy szendvicsbár-láncot üzemel.

2007-től egészen 2012-ig követhettük kedvenceink kalandjait a televízióképernyők előtt. Vajon 2020/2021-ben egy teljesen új cselekményt is kaphatunk, ezzel pedig egy igazi nosztalgiavonatot indítanának el a készítők?