Jön a Winx Club élőszereplős sorozata a Netflix-re!

A népszerű gyereksorozat bedurvul!

Január 22-én, egy nappal a Riverdale új évadának premierje után felkerül Netflixre a Fate: The Winx Saga c. sorozat első évada is.

A sorozat alapja az évekkel ez előtt népszerűnek mondható olasz sorozat, a Winx Club, mely főként az RTL Klub műsorán volt itthon látható. Természetesen a népszerű streaming platformra felkerülő verzió már élőszereplős lesz és teljesen új történetet mesél el, kizárólag alapul veszi a karaktereket és az alapkoncepciót.

A rendezők között kiemelkedik Brian Young, aki a Vámpírnaplókért is felelős volt, míg a főszereplő, Abigail Cowen a Sabrina hátborzongató kalandjai című, szintén Netflixes sorozat szereplője is egyben. A ma megjelent előzetes pedig a premier napját is felfedte, így tudjuk, hogy alig negyven napot kell már csak várnunk az alkotásra.

3 évad biztosan készül belőle, melyek mindegyike 6-6 részes lesz, míg a játékidő egy-egy óra hosszúságú lesz.

A főszereplők listája a következő: Abigail Cowen (Bloom), Hannah van der Westhuysen (Stella), Precious Mustapha (Aisha), Eliot Salt (Earth), Elisha Applebaum (Musa), Sadie Soverall (Beatrix), Freddie Thorp (Riven), Danny Griffin ( Sky), Theo Graham (Dane), Jacob Dudman (Sam), Eve Best, Robert James-Collier, Josh Cowdery, Alex Macqueen és Eva Birthistle. Arról egyelőre nincs információ, a neveiket mennyire fogják magyarosítani.