BRÉKING: Érkezik a megújult Pretty Little Liars

Nem olyan régen beszámoltunk arról, hogy érkezhet a sorozat „reboot”-ja, a kérdéses produkció azonban úgy tűnik, közelebb lehet, mint hinnénk. Mint kiderült, nem minden úgy alakul majd, mint amire számíthattunk.

A Pretty Little Liars 2017-ben ért véget hét évad és több, mint 150 epizód után, valamint két spin-off sorozat is készült a produkcióhoz, mindkettő véget ért egyetlen évad után. A Variety néhány nappal ezelőtt számolt be a nagy hírről, miszerint egy új generációs Pretty Little Liars készül az HBO Max-ra Pretty Little Liars: Original Sin címmel. Egyelőre nem sok információt tudunk, mindössze annyit, hogy a történetnek nem sok köze lesz az elődeihez. A történetben új karaktereket láthatunk majd, egy új városban.
A történetről eddig a következőket tudjuk:

Az „Insider” így folytatta…

A sorozatot a készítők egy sötét, horrorisztikus produkciónak írták le. Nem ez azonban az egyetlen hír „PLL” tájon. Az új generációs show bejelentése után majdnem az összes eredeti főszereplő, köztük Ashley Benson, Sasha Pieterse, Shay Mitchell, Ian Harding, Tyler Blackburn, továbbá a show eredeti írója és producere I. Marlene King is kikövette a Pretty Little Liars hivatalos Instagram oldalát, ezzel jelezve véleményüket a műsor érkezésével kapcsolatban. Hogy pontosan mi történt egyelőre nem tudni. A rajongók nagy része nagyon rosszul viselte az új show bejelentését, így hát kilátástalan a helyzet a fogadtatással kapcsolatban. Egyelőre nincs hivatalos dátum a megjelenéssel kapcsolatban, csupán annyi, hogy a Riverdale írója és producere készíti majd az új generációs show-t.