Ki legyen GROVER az élőszereplős Percy Jackson-sorozatban?

Szerinted kire illene a szatír szerepe?

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Rick Riordan népszerű fantasy regénysorozatából, a “Percy Jackson és az olimposziak”-ból készül egy élőszereplős sorozat a Disney Plusra.

A könyvek világából korábban két filmadaptáció is készült Logan Lerman és Alexandra Daddario főszereplésével, a Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak 2010-ben, a Percy Jackson: Szörnyek tengere pedig három évvel később, 2013-ban került be a mozikba. Jelenleg úgy tudjuk, hogy a filmekből senki sem kapott szerepet a sorozatban, de múlt héten megszavaztattuk veletek hogy ki legyen Poszeidón fia és Athéné lánya. Jelenleg a 13 Okom Volt-ból megismert Dylan Minnette és a Ha maradnék sztárja, Chloë Grace Moretz áll nyerésre.

Most elhoztuk nektek az utolsó Percy Jacksonos szavazásunkat: kiben látjátok meg Percy legjobb barátját, Grover Underwoodot, a szatírt? A filmekben őt Brandon T Jackson alakította – kíváncsiak vagyunk, szerintetek ki az, aki az ő tökéletes utódja lenne a sorozatban.

Mi nagyon el tudnánk képzelni az Az sztárjait, Finn Wolfhardot, Wyatt Oleffet és Jack Dylan Grazert, ahogy A legnagyobb showmanből megismert Ellis Rubint, a Hang nélkül Marcusát, Noah Jupe-ot és Jaden Smith-t is. Egyszerűen csak szavazd fel azt, akit közülük Te is szívesen látnál Groverként!

[wp_quiz_pro id=”39304″]
Nincs a listánkon az, aki szerinted a tökéletes Grover lenne? Tudasd velünk közösségi oldalainkon, és ne felejtsd el használni a lenti reakciógombokat!