Ki legyen PERCY JACKSON az élőszereplős sorozatban?

Visszatérnek a félistenek!

Ahogy arról beszámoltunk, Rick Riordan népszerű fantasy regénysorozatából, a „Percy Jackson és az olimposziak”-ból készül egy élőszereplős sorozat a Disney Plusra.

A könyvek világából korábban két filmadaptáció is készült Logan Lerman és Alexandra Daddario főszereplésével, a Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak 2010-ben, a Percy Jackson: Szörnyek tengere pedig három évvel később, 2013-ban került be a mozikba. Jelenleg úgy tudjuk, hogy a filmekből senki sem kapott szerepet a sorozatban, de kíváncsiak vagyunk arra, hogy TI kiben látjátok meg a görög félistent, Poszeidón fiát.

Nem is olyan rég megszavaztátok, hogy a Disney élőszereplős Herkulesében ki legyen a férfi és a női főszereplő – Jacob Elordi és Emilia Clarke kapta tőletek a legtöbb szavazatot. Most összesen 7 srác közül dönthetitek el, hogy ki legyen Percy Jackson: a Netflixen megismert Noah Centineo v

agy Dylan Minnette? Esetleg az Oscar-díjra jelölt Timothée Chalamet? Szívesebben látnátok a Jurassic World sztárját, Nick Robinsont vagy magát Pókembert, azaz Tom Hollandet? Talán a Szexoktatás Asa Butterfieldjét vagy az Amerikai Horror Story Evan Petersjét? Egyszerűen csak szavazd fel azt, akihez szerinted illene a szerep!

[wp_quiz_pro id=”39150″]