Ki legyen ANNABETH az élőszereplős Percy Jackson sorozatban?

Szerinted ki lenne a tökéletes Annabeth Chase?

Ahogy arról beszámoltunk, Rick Riordan népszerű fantasy regénysorozatából, a “Percy Jackson és az olimposziak”-ból készül egy élőszereplős sorozat a Disney Plusra.

A könyvek világából korábban két filmadaptáció is készült Logan Lerman és Alexandra Daddario főszereplésével, a Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak 2010-ben, a Percy Jackson: Szörnyek tengere pedig három évvel később, 2013-ban került be a mozikba. Jelenleg úgy tudjuk, hogy a filmekből senki sem kapott szerepet a sorozatban, de megszavaztattuk veletek hogy ki legyen Poszeidón fia, és eddig a 13 Okom Volt Dylan Minnette-je áll nyerésre.

Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy a női főszereplőt, Annabeth-t kiben látjátok meg, szóval most 7 színésznőre adhatjátok le a voksaitokat. Illene a szerep a Riverdale Lili Reinhartjára, Elle Fanningra vagy a Netflix üdvöskéire, Kiernan Shipkára, Kaitlyn Deverre, Haley Lu Richardsonra, esetleg az Az Beverly-jére, Sophia Lillisre vagy a Ha maradnék sztárjára, Chloë Grace Moretzre? Egyszerűen csak szavazd fel azt, akit Te szívesen látnál Annabethként!

[wp_quiz_pro id=”39197″]
Nincs a listánkon az, aki szerintetek a tökéletes Annabeth lenne? Tudassátok velünk közösségi oldalainkon, és ne felejtsétek el használni a lenti reakciógombokat!