Ki legyen ANNABETH az élőszereplős Percy Jackson sorozatban?

Szerinted ki lenne a tökéletes Annabeth Chase?

Ahogy arról beszámoltunk, Rick Riordan népszerű fantasy regénysorozatából, a “Percy Jackson és az olimposziak”-ból készül egy élőszereplős sorozat a Disney Plusra.

A könyvek világából korábban két filmadaptáció is készült Logan Lerman és Alexandra Daddario főszereplésével, a Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak 2010-ben, a Percy Jackson: Szörnyek tengere pedig három évvel később, 2013-ban került be a mozikba. Jelenleg úgy tudjuk, hogy a filmekből senki sem kapott szerepet a sorozatban, de megszavaztattuk veletek hogy ki legyen Poszeidón fia, és eddig a 13 Okom Volt Dylan Minnette-je áll nyerésre.

Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy a női főszereplőt, Annabeth-t kiben látjátok meg, szóval most 7 színésznőre adhatjátok le a voksaitokat. Illene a szerep a Riverdale Lili Reinhartjára, Elle Fanningra vagy a Netflix üdvöskéire, Kiernan Shipkára, Kaitlyn Deverre, Haley Lu Richardsonra, esetleg az Az Beverly-jére, Sophia Lillisre vagy a Ha maradnék sztárjára, Chloë Grace Moretzre? Egyszerűen csak szavazd fel azt, akit Te szívesen látnál Annabethként!

Chloe Grace Moretz

Haley Lu Richardson

Lili Reinhart

Kiernan Shipka

Elle Fanning

Kaitlyn Dever

Sophia Lillis

Nincs a listánkon az, aki szerintetek a tökéletes Annabeth lenne? Tudassátok velünk közösségi oldalainkon, és ne felejtsétek el használni a lenti reakciógombokat!

Megosztás: