24 dolog, amit tudnod kell NOAH CENTINEO-ról

24 éves lett a Netflix sármos hercege.

Noah Centineo gyakorlatilag egyik napról a másikra vált népszerűvé, miután a Netflix sikeres A fiúknak, akiket valaha szerettem című romantikus tinifilmjében megkapta a férfi főszerepet. Nem véletlen, hiszen a srácot elragadó mosolyáról, sármjáról és az édes beszédhibájáról még mi is bárhol felismernénk.

Noah azóta több Netflix produkcióban is kapott nagyobb szerepet, többek között a Sierra Burgess egy lúzer-ben, a Tökéletes pasi-ban és a Swiped-ban, de másodszor bújhatott Peter Kavinsky bőrébe A fiúknak: Utóirat: Még mindig szeretlek-ben. És ha ez nem lenne elég, ezt az arcot már korábban is láthattuk egy csomó Disney-műsorban és Camila Cabello egyik videóklipjében is. Ha hirtelen nem jut eszetekbe, hogy hol láthattátok pontosan, olvassatok tovább!

Születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk nektek 24 dolgot, amit mindenképpen tudnotok kell a jóképű fiatalemberről.
https://www.instagram.com/p/BqOV5ciB1dG/
1. 1996. május 9-én született Miamiban.

Noah Amerika Florida államában született, ahonnan 2012-ben, mindössze 16 évesen Los Angelesbe költözött, hogy megvalósíthassa színészi álmait.

2. Noah igazán magas.

A jó megjelenése mellett azzal is büszkélkedhet a színész, hogy 185 cm magas. Ezzel még A fiúknak, akiket valaha szerettem producerei sem voltak tisztában – ezt árulta el a színésznő, aki Noah párját alakította a filmben. Lana Condornál ugyanis 25 centivel magasabb a srác.

Az a vicces, hogy Lara Jean szinte az egész film alatt ezeket a magassarkú cipőket hordja. Imádom őket, de leginkább azért voltak rajtam, mert szerintem a producerek nem voltak tisztában azzal, hogy Noah mennyivel magasabb nálam.

https://www.instagram.com/p/BoNAprKhhYa/
3. Így ejtsd ki helyesen a nevét!

A színész teljes neve Noah Gregory Centineo, és rengeteg interjúban elmondta már, hogy vezetéknevét SZEN-TI-NÉ-JÓ-nak kell ejteni.

4. Sokféle vér csörgedezik az ereiben.

Noah egy Instagram-videóban mesélte el, hogy van benne olasz, német, holland, sőt még Puerto Ricó-i vér is.

https://www.instagram.com/p/Bqxrs1xhcHx/
5. Bika a csillagjegye.

A bikák igazán ambiciózus, romantikus és szorgalmas lelkek.

6. Több Disney produkcióban is láthattuk őt.

Tudtátok, hogy korábban néhány Disney-sorozatban is kapott kisebb szerepeket? Többek között az Austin & Ally-ben (ahol Dallast alakította), a Jessie-ben és a Shake It Up-ban is szerepelt egy-egy epizód erejéig.

7. Ő helyettesítette Jake T. Austint.

A harmadik évadtól ő vette át Jake T. Austin-tól Jesus szerepét a The Fosters című sorozatban, ahol egészen a show utolsó, ötödik évadáig láthattuk őt a képernyőn.

8. Nem jár együtt Lana Condorral.

Habár a mozivásznon egészen elképesztő a kémia a páros között, a való életben Peter Kavinsky és Lara Jean nem alkotnak egy párt. Ettől függetlenül a színésznő egyszer egy interjúban így nyilatkozott:

Még sosem éreztem ilyen kémiát másik színésszel, akivel együtt dolgoztam. Azt hiszem, mindketten tudjuk, hogy ez különleges, és borzasztóan örülök, hogy vele együtt mehetek át ezen.

https://www.instagram.com/p/B9Xdt3fp6Yy/
9. Szerepelt Camila Cabello egyik videóklipjében.

Emlékeztek még arra a jóképű, magas, titokzatos srácra, aki Camila Cabello „Havana” dalának videóklipjében szerepelt? Igen, jól olvassátok – Noah volt az, aki az énekesnő szerelmét játszotta el a klipben.

10. Noah a Calvin Klein egyik arca.

2019-ben Noah a Calvin Klein fehérnemű márka kampányának egyik arca lett olyan nevek mellett, mint Shawn Mendes, Billie Eilish és Kendall Jenner.

https://www.instagram.com/p/BuESduSBW5C/
11. Így szerezte a hegét.

A látványos heg Noah arcán egy korábbi kutyatámadásnak a nyoma. Hatéves volt ugyanis, amikor egy masztiff olyan durván átharapta az arcát, hogy a hatalmas lyukon keresztül látni lehetett a fogait és az ínyét is.

https://www.instagram.com/p/BqA1hu6hf3A/
12. A legtöbb közösségi oldalon megtalálhatjuk.

Noah ezeken a közösségi oldalakon van fent: Snapchaten @noahcent, Twitteren @noahcent, Instagramon @ncentineo.

13. Jelenleg SZINGLI.

Centineo korábban Alexis Ren modellel járt együtt egy évig, most viszont egyedülálló. A rossz hírünk számotokra az, hogy Noah egy interjúban kijelentette, szerinte sosem randizna rajongóval.

https://www.instagram.com/p/BmCOws6BuGJ/
15. Focista akart lenni.

Gondoltátok volna, hogy a Netflix egyik legsikeresebb és legnépszerűbb sztárjának meg sem fordult a fejében, hogy színész legyen? Pedig így volt – Noah régebben mindig profi futballistaként képzelte el magát, azonban amikor 8 éves volt, a szülei elvitték őt és testvérét egy meghallgatásra, ahol az ügynökség felfigyelt rá.

8 évesen én profi focista akartam lenni, emellett imádtam dobolni, és imádtam az akrobatikát is, szóval egyáltalán nem akartam színész lenni. Ők (a szülei – szerk.) kényszerítettek arra, hogy elkísérjem a tesómat, mondván, hogy támogató bátyónak kell lennem, mert ilyen egy család – támogatjuk egymást.

14. Nem színész családba született.

Ebben a korban már igazi kincsnek számít, ha valaki nem a rokonai által kerül be a filmiparba. Nos, Noah felmenői között senki sem választotta a színészi pályát, egyedül a testvérének voltak ilyen ambíciói, édesapja, Gregory Vincent Centineo pedig a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmnek volt az egyik producere 2013-ban – egyébként ő üzletemberként tevékenykedik.

16. Legelső háziállata egy nyúl volt

…akit Princessnek (Hercegnőnek) nevezett el. Később egy kutya is csatlakozott a családhoz, aki sajnos széttépte a nyuszit.

17. Lana Condor visszautasította őt.

Egészen elképesztő, de amikor Noah A fiúknak, akiket valaha szerettem meghallgatásán megkérdezte Lanától, későbbi kollégájától, hogy szeretne-e gyakorolni néhány jelenetet, a lány visszautasította őt.

https://www.instagram.com/p/BnAU3ExBb5u/
18. Ez a kedvenc romkomja

Noah kedvenc romantikus vígjátéka a „Hirtelen 30”, melyben Mark Ruffalo is szerepel. Sokan hozzá hasonlítják a fiatal színészt, melyre a Bosszúállók sztárja így reagált egy interjúban:

Noah sokkal jóképűbb, mint amilyen én voltam annyi idősen.

19. Mindenhez IS ért.

Amellett, hogy eszméletlenül tehetséges színész, és a fára mászás bajnoka, Noah szeret olvasni, írni, jógázni, meditálni, túrázni és gitározni is. Van egyáltalán olyan dolog, amit ez a srác nem tud?

https://www.instagram.com/p/B24rYTdJCWV/
20. Szerinte ilyen a tökéletes randi

Noah a mozivásznon már sokféle randevút átélt, így természetesen illik tudnunk, hogy számára mégis milyen egy tökéletes randi. A színész szerint bármire illik ez a meghatározás egészen addig, amíg nincsen kínos csend, és egyik ember sem érzi kényelmetlenül magát.

21. Már három éve józan.

A színész, mint a legtöbb tinédzser, 17 éves korától rengeteget partizott és ivott, ezt viszont később megbánta, és 21 éves korában meg is fogadta, hogy nem iszik alkoholt és nem fog drogozik.

22. Ez a kedvenc emojija.

A legtöbbször a nerd, szemüveges emojit használja (ami minket pont rá emlékeztet!): ?

https://www.instagram.com/p/Bso-ZDAhKqg/
23. Imádja Cameron Diazt.

Noah legelső plátói szerelme Cameron Diaz volt, akinek az összes vígjátékát végignézte.

24. Ilyen volt a legromantikusabb randija.

Erről is egy interjúban nyilatkozott: amikor még egy hotelben lakott, áthívott magához egy lányt, és három órán keresztül könyvet olvastak egymás mellett. Noah „A mennyei prófécia” című könyvet adta a lánynak, ő pedig Kute Blackson „You Are The One”-ját kapta.

https://www.instagram.com/p/B-YD1VYpXzv/
Ha tetszett az összeállításunk, ne felejtsétek a lenti reakciógombokkal tudatni velünk!