Zenék, amik éppen felrobbantják a TikTokot – 2020 április

Szinte nem telik el úgy hét a TikTokon, hogy ne kapnának fel zenéket, legyen az egy régebbi vagy egy újabb sláger.

Nézzük mik a legnagyobb trendek 2020 áprilisában:

1. Megan Thee Stallion – Savage

Megan Thee Stallion nemrég megjelent albumán található „Savage” az egyik legmeghatározóbb dallam most a TikTokon, amihez egyébként az énekesnő még egy dalszöveges videót is kiadott, melyben a TikTokos mozdulatokat járja egy animált karakter.

2. Vicetone & Tony Igy – Astronomia

A következő, amit egyre sűrűbben hallhatunk a videómegosztón, az a coffin dance mémhez (lásd a képen) kapcsolódó „Astronomia” című szám, amely egyébként már nem egy mai darab, de a TikTokon ez nem számít.

A coffin dance mémek „sztárjai”
3. BENEE – Supalonely

Aki az elmúlt hónapban megnyitotta a TikTokot, az biztosan találkozott már BENEE „Supalonley” című dalával, hiszen iszonyatosan felkapott lett. Olyannyira, hogy már a Spotify toplistáin is előkelő helyen szerepel.

4. TIAGZ – They Call Me Tiago

Ha az előadó nem is, de a TikTok felhasználók már biztosan tudják, hogy ki az a Margo. 😉

5. Tyga x Curtis Roach – Bored In The House

Hát igen… Ezt a zenét most mindenki átérzi, így a karantén idején. Nem is csodálkozunk, hogy ennyire felkapott lett a videómegosztón.

6. Britney Spears – If U Seek Amy

Igen, jól látod, ez Britney több mint 10 éves száma. Oké, az igaz, hogy egy kicsit másabb verzió terjed a TikTokon, aki nem ismerné a klip alatt megtekintheti.

@rapidsongs

In which Netflix show would you love to be an actor/actress? ##Elite ##Lu ##fyp

♬ If U Seek Amy – rapidsongs
7. DripReport – Skechers

DripReport „Sketchers” című száma elsőre egy kicsit cringe, de minél többet hallgatod annál jobb. Még olyan nagy TikToker, mint Charli D’Amelio is csinált rá videót, a hazai sztárok közül pedig ByeAlex, akinek éppen a TikTokkal és a melegekkel kapcsolatos kijelentéseitől volt hangos az internet az elmúlt napokban.

@charlidamelio

♬ Skechers by DripReport – goalsounds
@itsbyealexbitch

Amikor van egy koreográfus barátod, de te reménytelen vagy… Viszont nagyon szereted a dalt ? ##fyp ##apu ##skechers ##cici

♬ Skechers – DripReport
8. Megan Thee Stallion – Captain Hook

Új pályázónk van a „TikTok királynője” címre? Doja Cat után most Megan Thee Stallion is annyira népszerű a platformon, hogy egyszerre több zenéje is trend.

Nagyjából ezekkel a számokkal tudnánk összefoglalni az áprilisi hónapot TikTok trendek tekintetében. Nektek van ezek közül kedvencetek? Írjátok meg a Facebook-csoportunk kapcsolódó bejegyzése alatt!