byealex
kiemelt kép: X-Faktor, RTL Klub

BYEALEX: undorító, hogy 11 éves kis csírák csókolóznak azonos nemű balfaszokkal TikTokon

Úgy tűnik van, akinek nem tesz jót a karantén-állapot.

Byealex soha sem visszafogott modoráról volt híres, most pedig elég keményen kinyilatkoztatta véleményét.

Facebook-on kezdtek el keringeni a képek, amiben állítólag Alex a nemtetszését fejezi ki a TikTok platformmal kapcsolatban, ugyanis letörölték az egyik videóját, amiben töltetlen gázpisztoly van nála. Az énekes ezután Instagram oldalán fakadt ki, ahol olyan mondatokat írt (akár rajongóinak is), mely mélyen megbánt bizonyos LGBTQ közösségeket. Itt hagyta el állítólag virtuális tollát, a

mondat is. A hivatalosan nem megerősített képeket alább láthatjátok, ami egyre nagyobb visszhangnak örvend Facebook-on. Ezekben az állítólagos beszélgetés-képekben az is áll, hogy az énekes-rapper hamarosan egy közleményt is kiad.

A címben megjelenő gyöngyszemet pedig állítólag valakinek privát üzenetben írta meg, hiszen többen beleálltak az énekes sértő kijelentésébe, ahol természetesen mélyebbre is ásta magát.

fel fogom hívni a szülők figyelmét erre, hogy 11 éves kis csírák csókolóznak azonos nemű kis balfaszokkal és coming outolnak. Undorítóság.

– válaszolta Alex üzenetben egy embernek

Sőt, állítólag Alex szerint kemény befolyással van az, hogy a gyerekek „smároló tini leszbiket, vagy náluknál idősebb leszbikusokat és buzikat” látnak TikTokon. Szerinte ezzel van a nagy baj, nem azzal, ha a fiatal gyerekek fegyveres bácsikat látnak az interneten.

https://twitter.com/neopatak/status/1251216650390638592?s=21

A képernyőképeket nem az oldal tulajdonosai birtokolják, azok megjelenéséért felelősséget nem vállalnak. Forrásként, a képeket megosztó felhasználót nevezik meg. A képernyőkép valódiságáról nincs információnk. A cikkben kizárólagosan ezekre a képekre hivatkoznak a szerzők, az ott megjelenteket taglalják.