Vanessa Hudgens azt állítja, tud beszélni a szellemekkel

Érdekes vallomást tett a színésznő.

Vanessa Hudgens-nak sok tehetsége van, hiszen a színészkedés mellett énekesnőként sem utolsó, és most még egy képességéről lerántotta a leplet. A sztár Kelly Clarkson műsorának a vendége volt, ahol többek között arról is mesélt, hogy nem egy paranormális élménye volt már, mi több, egyenesen azt állította, hogy tud beszélni a szellemekkel.

Elmondása szerint már régen felismerte ezt adottságát, azonban eddig nem igazán beszélt róla nyilvánosan.

Nem igazán mondtanám új szenvedélynek, csak eddig nem beszéltem róla. Mostanra fogadtam el a tényt, hogy látok és hallok bizonyos dolgokat

– kezdte.

Már egészen kiskorától fogva történtek vele paranormális dolgok, amik közül egyet el is mesélt a talk show-ban.

Emlékeszem, 8 éves lehettem, suliba készülődtem, és tudod, vannak azok a játékkacsák, amikből kilóg egy zsinór. Egy olyan volt az asztalon, és ahogy elsétáltam mellette, az is jött velem. Én meg csak néztem, hogy… ez érdekes.

Elárulta, hogy nem mindig örült ennek a tehetségének, mert eleinte megijedt tőle, montanra azonban már teljesen másképpen tekint rá, és nincs benne félelem ezzel kapcsolatban. 

Egy időben próbáltam kizárni a dolgot, mert félelmetes, és az ismeretlen dolgoktól általában félünk. Nemrég viszont arra jutottam, hogy ez egy ajándék, valami, amihez megvan a képességem, szóval jobban beleásom magam. Már meg is volt az első valódi paranormális kutatásom igazi gépekkel, meg minden. Az én kedvencemet úgy hívják, hogy szellemdoboz. Tulajdonképpen a rádióhullámokat szűri meg nagyon gyorsan, és van valami az elekromosságban, amit létrehoz, amin keresztül beszélni tudnak hozzánk a szellemek. 

El is mesélt egy friss sztorit arról, hogyan beszélt nemrég egy Sam nevű szellemmel, de kapaszkodjatok meg, mert igencsak szürreális az egész. 

Leültem egy sírkőre a temetőben a legjobb barátommal, mert hol máshol találnál szellemeket, mint ott? Éjszaka volt, korom sötét, és megkerestük azt a sírkövet, amiről azt mondták, hogy egy nagyon játékos szellemhez tartozik. Bekapcsolatam a gépet, és mondtam neki, hogy “szia Sam, én Vanessa vagyok, ő pedig itt Gigi, még nem vagyok túl jó ebben”. Aztán Gigi megkérdezte, hogy “Sam, vissza tudod ismételni a nevünket? Hogy hívnak minket?” És annyit hallottunk, hogy “shhhh Vanessa shhhh”. 

A szellem azonban ennél többet nem akart elárulni a sztárnak.

Megkérdeztem, hogy “van bármi más, amit el szeretnél nekem mondani?” Azt hallottuk, hogy “shhhh nincs”. Úgy voltam vele, hogy oké, király, aztán mondtam neki, hogy maradjon ott, mert nem akarod, hogy egy szellem kövessen téged. 

Hozzátette, hogyha szellem lenne, és követne valakit, valószínűleg azzal szórakozna, hogy az éjszaka közepén bekapcsolja Billie Holiday zenéjét. Vanessa egyébként nagy rajongója a jazz-ikonnak, mi több, elmondása szerint, hogyha egyszer visszatérne a zenéhez, a jazz műfajában próbálná ki magát.