Befutott az első betekintő a Hívatlanok horrorfilm újragondolt változatához a Riverdale sztárjával

Az első képek után itt az első videó is.

Riverdale-ben igazi méhkirálynőt alakított, jövőre pedig sikoly királynőként láthatjuk a mozivásznon Madeline Petsch-t. Érkezik ugyanis a 2008-as Hívatlanok című horror újragondolt változata, melyben az idén véget ért, népszerű Netflix sorozat sztárja mellett a Teen Wolfból ismert Froy Gutierrezt láthatjuk majd a főszerepben. A filmből egyből trilógiát csináltak, és kicsit több, mint egy hete érkeztek meg az első képek belőle, most pedig az első betekintő is befutott hozzá.

A két és fél perces videóban feszültségben nincs hiány: Maya karaktere egyedül marad a félreeső Airbnb-ben, amikor kopogást hall az ajtón. Először azt hiszi, a párja, Ryan ért haza, azonban hamar kiderül, hogy a maszkos gyilkosok azok, akik már be is jutottak a házba. 

Madeline elmondása szerint először nem akarta elfogadni a szerepet, mert azt gondolta, egy szimpla rebootról van szó, azonban amikor elolvasta a forgatókönyvet, rájött, hogy ez nem így van. 

Amikor elküldték a trilógia forgatókönyvét, úgy éreztem, ez egy olyan klasszikus, amihez nem kéne hozzányúlni. Nagyon elleneztem az ötletet. De aztán elolvastam az első film anyagát, és minden a helyére került

– nyilatkozta a színésznő.

Hogy mitől változott meg a véleménye?

Sokkal jobban megismered a szereplők háttérsztoriját, mint az eredetiben, és a személyiségük is sokkal többet fejlődik. Nem egy remake-ről van szó, mert teljesen új karakterek lesznek benne, viszont az ötlet és a koncepció ugyanaz, így tulajdonképpen a régi előtt tisztelgünk. Izgatottak lehetnek a Hívatlanok rajongói, mert több választ és több rejtélyt kapnak, és még annál is több ijesztő jelenetet.

A történet középpontjában egy pár áll, akik átvezetnek egész Amerikán, hogy a Csendes-óceán északnyugati partján kezdjenek új életet. Az autójuk azonban lerobban az Oregon állambeli Venus-ban, így az éjszakát egy félreeső Airbnb-ben kell tölteniük, ahol három maszkos idegen terrorizálja őket sötétedéstől hajnalig. A maszkok egyébként pontosan ugyanúgy fognak kinézni, mint az eredeti filmben.

A trilógia mindhárom részét egyszerre forgatták, a tervek szerint pedig az összes jövőre kerül majd a mozikba. 

Az eredeti Hívatlanok 2008-ban jelent meg, és szintén egy párra fókuszált, akik egy magányos házban töltik az éjszakát, ahol három álarcos idegen kezdi terrorizálni őket. A premiert követően a film nem aratott nagy sikert, azonban az évek során egyre inkább elkezdték értékelni mind a kritikusok, mind a nézők, és mára már igazi klasszikussá vált a maga műfajában. Ennek köszönhetően folytatást is kapott, ami egy évtizedre rá, 2018-ban érkezett meg Hívatlanok 2 – Éjjeli préda címmel.