A Riverdale sztárjával érkezik a Hívatlanok horrorfilm újragondolt változata

A munkálatok a szomszédos Szlovákiában zajlanak.

A végéhez közelít a nagysikerű Riverdale, ugyanis a következő, hetedik évad lesz az utolsó, így a szereplőket egyre több új alkotásban láthatjuk majd. Hetekkel ezelőtt cikkeztünk arról, hogy a sorozat Cheryl-je, Madelaine Petsch hamarosan egy karácsonyi filmben tűnik fel, most pedig újabb szerepet zsebelt be, méghozzá a 2008-as horror, a Hívatlanok újragondolt változatában. A színésznő mellett a Kegyetlen nyárból ismert Froy Gutierrez, és a Vidéki ballada az amerikai álomról sztárja, Gabriel Basso is szerepelnek az alkotásban.

A történet főhőse Madelaine karaktere lesz, aki a párjával (Froy Gutierrez) átvezet egész Amerikán, hogy a Csendes-óceán északnyugati partján kezdjenek új életet. Az autójuk azonban lerobban az Oregon állambeli Venus-ban, így az éjszakát egy félreeső Airbnb-ben kell tölteniük, ahol három maszkos idegen terrorizálja őket sötétedéstől hajnalig. A filmből a készítők egyből trilógiát terveznek csinálni, így a következő két részben nem várt és izgalmas csavarokkal bővítik majd ki a sztorit.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik az első rész premierjét, a munkálatok viszont már megkezdődtek, méghozzá a szomszédos Szlovákiában.

Az eredeti Hívatlanok 2008-ban jelent meg, és szintén egy párra fókuszált, akik egy magányos házban töltik az éjszakát, ahol három álarcos idegen kezdi terrorizálni őket. A premiert követően a film nem aratott nagy sikert, azonban az évek során egyre inkább elkezdték értékelni mind a kritikusok, mind a nézők, és mára már igazi klasszikussá vált a maga műfajában. Ennek köszönhetően folytatást is kapott, ami egy évtizedre rá, 2018-ban érkezett meg Hívatlanok 2 – Éjjeli préda címmel.