Megérkeztek az első képek a Hívatlanok rebootjához a Riverdale sztárjával

A filmből egyből trilógiát csináltak.

2022. szeptemberében számoltunk be a hírről, miszerint érkezik a Hívatlanok, vagyis a The Strangers rebootja a Riverdale egyik kulcsszereplőjével, Madeline Petsch-sel a főszerepben. A munkálatokat még tavaly zajlottak a szomszédos Szlovákiában, most pedig az Entertainment Weekly-nek köszönhetően megkaptuk az első képeket is az alkotásból.

A rendező, Renny Harlin elmondása szerint nem egy puszta rebootot akartak csinálni a 2008-as filmből, hanem egy új trilógiát, amihez a Hívatlanokat vették alapul. A The Strangers: Chapter 1, vagyis a Hívatlanok: 1. fejezet című alkotásban Madeline mellett a Teen Wolfból ismert Froy Gutierrez is feltűnik. 

A történet középpontjában egy pár áll, akik átvezetnek egész Amerikán, hogy a Csendes-óceán északnyugati partján kezdjenek új életet. Az autójuk azonban lerobban az Oregon állambeli Venus-ban, így az éjszakát egy félreeső Airbnb-ben kell tölteniük, ahol három maszkos idegen terrorizálja őket sötétedéstől hajnalig. A maszkok egyébként pontosan ugyanúgy fognak kinézni, mint az eredeti filmben.

A trilógia mindhárom részét egyszerre forgatták, a tervek szerint pedig az összes jövőre kerül majd a mozikba. 

Az eredeti Hívatlanok 2008-ban jelent meg, és szintén egy párra fókuszált, akik egy magányos házban töltik az éjszakát, ahol három álarcos idegen kezdi terrorizálni őket. A premiert követően a film nem aratott nagy sikert, azonban az évek során egyre inkább elkezdték értékelni mind a kritikusok, mind a nézők, és mára már igazi klasszikussá vált a maga műfajában. Ennek köszönhetően folytatást is kapott, ami egy évtizedre rá, 2018-ban érkezett meg Hívatlanok 2 – Éjjeli préda címmel.