Még meg sem jelent, de máris történelmet írt a Harry Styles fanfiction inspirálta film

Több, mint egy hónap van vissza a premierig.

Az év egyik legjobban várt filmjét tudhatja magáénak valószínűleg a Bíbor szívek, a Mary & George, illetve a Vörös, fehér és királykék sztárja, Nicholas Galitzine az ikonikus Anne Hathaway-el karöltve. A The Idea of You (magyar cím hamarosan) május 2-án érkezik a Prime Video felületére hazánkban, illetve nagyjából 240 másik országban is.

A film premierje tegnap volt az SXSW fesztiválon, ahol óriási hype ölelte körül az eseményt, illetve a filmsztárok is megjelentek a bemutatón. Még mielőtt Nicholas és Anne a vörösszőnyegre léphettek volna, bombaként robbant a hír, hogy már a premier előtt, pusztán az előzetessel történelmet írtak a szereplők és a készítők, ugyanis a film előzetesét több, mint 125 millió alkalommal játszották le az interneten az összes platformot egybevéve. Ezzel a számmal pedig ez a legtöbb nézővel rendelkező olyan filmelőzetes, ami egy streaming platformra lett készítve.

Érdekességként, a 2. helyen a Netflixes Rachel Stone: Mindent vagy semmit c. filmjének előzetes áll, míg a harmadik helyen pedig a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley előzetese, amit szintén a Netflix mutatott be.

A film történetének középpontjában egy 40 éves, elvált anyuka, Solène Marchand áll, akit a volt férje egy fiatalabb nőért hagyott el. Sophie-nak van egy 15 éves lánya, aki az exével ment volna a Coachellára, a férfi azonban lemondja az utat. Ekkor az édesanya úgy dönt, hogy elmegy ő a lányával a fesztiválra, ám nem csak a tömeggel és a sivatagi hőséggel kell megküzdenie, hanem az érzelmeivel is. Hamarosan ugyanis megismerkedik a 24 éves, Harry Styles inspirálta Hayes Campbellel, aki egy világhírű brit banda, az August Moon frontembere, a hétvégi kiruccanásból pedig egy mindent elsöprő románc lesz, mely Sophie egész életét megváltoztatja.