Anne Hathaway főszereplésével érkezik a film, amit Harry Styles inspirált

Még idén megkezdődnek a munkálatok.

Film készül Robinne Lee 2017-es The Idea of You című regényéből, ami tulajdonképpen egy Harry Styles fan-fiction, vagy legalábbis az egyik főhőst az ő személye inspirálta, még amikor a One Direction tagja volt. A történet középpontjában egy 40 éves, elvált anyuka, Sophie áll, akit a volt férje egy fiatalabb nőért hagyott el, és akit nem más alakít majd, mint Anne Hathaway

Sophie-nak van egy 15 éves lánya, aki az exével ment volna a Coachellára, a férfi azonban lemondja az utat. Ekkor az édesanyja úgy dönt, hogy elmegy ő a lányával a fesztiválra, ám nem csak a tömeggel és a sivatagi hőséggel kell megküzdenie, hanem az érzelmeivel is. Hamarosan ugyanis megismerkedik a 24 éves, Harry Styles inspirálta Hayes Campbellel, aki egy világhírű brit banda, az August Moon frontembere, a hétvégi kiruccanásból pedig egy mindent elsöprő románc lesz, mely Sophie egész életét megváltoztatja. 

A film az Amazon Prime Video-n lesz majd látható, és még idén októberben megkezdődnek a munkálatok, a premier időpontjáról azonban egyelőre nincs hír.