Mától nézhető a Szívtipró gimi 2. évada a Netflixen

A teljes 2. évad elérhető Magyarországon is.

Úgy hivatkoztak egyesek a sorozatra, mint az ausztrál Szexoktatás, hiába egy 1994-ben debütált sorozat remakeje a Heartbreak High, vagyis a Szívtipró gimi, aminek második évada ma debütált a Netflixen. Az első évad több hétig volt a streaming óriás 10 legnézettebb sorozata listáján és a nemzetközi sajtóban is nagy visszhangot keltett a reprezentációs skálája miatt, így nem volt kérdés, hogy kérnek-e belőle folytatást.

8 epizóddal került fel a második etap Netflixre és máris az egyik legnézettebb anyag lett a világ több pontján. Korábban már arról is beszámoltunk, hogy két új diákot, Rowan Callaghan-t (Sam Rechner) és Zoe Clarke-ot (Kartanya Maynard) is megismerhetjük majd – előbbi egy szerény vidéki fiút, utóbbi pedig a cölibátus szószólját alakítja majd.

A legyek zümmögnek, az íbiszek portyáznak a kukákban, és a nap süti a kedvenc „a kerület legalacsonyabb rangú iskoláját” – a Hartley Hight. Diákok özönlenek át a kapun, és minden hősünk visszatér egy második félévre – a hármasozás, a chlamydia és égő autók már távoli emlékek – lehetségesnek tűnik, hogy mindenki felnőtt egy kicsit az 1. félév mozgalmai alatt… – áll a Netflix hivatalos közleményében a folytatásról.