Megvan mikor folytatódik a Szívtipró gimi

Két új színész csatlakozik a második évadban.

Kevesebb, mint 3 és fél hónap múlva visszatér Ausztrália válasza a brit Szexoktatásra – folytatódik a Szívtipró gimi (Heartbreak High), ami a 2. évadával érkezik majd a Netflixre. Az első évad főszereplői mind visszatérnek majd a folytatásban, de láthatunk 2 új diákot is, akik kulcsszereplőkként csatlakoztak a szériához.

A legyek zümmögnek, az íbiszek portyáznak a kukákban, és a nap süti a kedvenc „a kerület legalacsonyabb rangú iskoláját” – a Hartley Hight. Diákok özönlenek át a kapun, és minden hősünk visszatér egy második félévre – a hármasozás, a chlamydia és égő autók már távoli emlékek – lehetségesnek tűnik, hogy mindenki felnőtt egy kicsit az 1. félév mozgalmai alatt… – áll a Netflix hivatalos közleményében a folytatásról.

A modern középsulis dráma igazán nagy durranás lett tavalyi premierje során, a legtöbben a színes és reprezentatív szereplőket dicsérték, de a sorozat történetvezetése és képi világa is sokakat megfogott. A Hartley High tanulói pedig nem is fogták vissza magukat és valószínűleg az április 11-én érkező folytatásban sem fogják majd. Az új etapban két új diákot is köszönthetünk majd:

Sam Rechner kapta Rowan Callaghan szerepét, aki egy szerény vidéki fiú, aki nyugodt lelkű és szenvedélyesen rajong a klasszikus mozi iránt, majd azon kapja magát, hogy fejest ugrott a Hartley High káoszába és egy igazán epikus szerelmi háromszögbe sodorja magát ezzel. Illetve érkezik még Kartanya Maynard is, aki Zoe Clarke szerepét kapta. Zoe egy hangos cölibátus szószólója, aki a puritán fiatalok csapatával együtt azzal fenyegetőzik, hogy belülről rombolja le az SLT osztályt. Ayesha Madon, Chloe Hayden, Thomas Weatherall, James Majoos, Asher Yasbincek, Will McDonald, Gemma Chua-Tran, Sherry-Lee Watson, Bryn Chapman Parish, Josh Heuston, Brodie Townsend, Chika Ikogwe és Rachel House pedig mind visszatérnek.