Berendelte a Netflix a Szívtipró gimi 2. évadát

Még mindig Top 10-es hazánkban a sorozat.

Amikor először beszámoltunk a Szívtipró gimiről (vagyis eredeti címén a Heartbreak Highról), úgy jellemeztük, mintha a Szexoktatás találkozna az Elittel és ehhez bekevernének még egy kevés, de annál autentikusabb ausztrál részletet. Így igaz, az alkotás egyébként Ausztráliából érkezett és tarolta le Európát és az Egyesült Államokat is – az első három hétben több, mint 40 millió órán át élvezték a világon a részeket.

A második évadról nem igazán tudni semmit, ugyanis csak tegnap késő este jelentette be a Netflix, hogy igenis nem hagyják annyiban a tinik életét és berendelték az új etapot. Ez, mivel még a munkálatok nagyon korai stádiumban vannak, csak 2023 nyarán érkezhet legkorábban a streaming óriásra. A munkálatok hamarosan Sydney-ben folytatódnak.

Érdekesség, hogy a sorozat egyébként egy újragondolás, vagyis egy reboot, ugyanis a kenguruk szigetét egyszer már letarolta a franchise, még 1994-ben. A készítők az alapokkal megpróbáltak hűek maradni az eredetihez, de szerencsére ügyesen és tökéletesen átszabták egy modernebb, diverzitást bemutató köntösbe, emiatt pedig sokan dicsérik a készítőket, ugyanis olyan témákat feszegetnek és olyan embertípusoknak adnak teret, akiket kevesebb alkalommal reprezentálnak televízióban.