Miley Cyrus-szal szeretne dolgozni ZAYN

Az énekes szerint valami szuper dolgot tudnának alkotni közösen.

Nemrég jelentette be a visszatérését ZAYN: a várva várt negyedik albuma a Room Under the Stairs címet kapta, és májusban érkezik. Azt egyelőre nem tudni, hogy a 15 track között lesz-e közreműködés, az énekes viszont most elárulta, kivel szeretne a legjobban együtt dolgozni.

Elmondása szerint Miley Cyrus-szal állna össze a legszívesebben egy közös dal erejéig, és úgy gondolja, valami nagyon szuper dolgot tudnának alkotni közösen.

Sok kommentet látok arról, hogy Miley Cyrus-szal kéne együtt dolgoznom, és én is nagyon szeretnék. Imádom a mostani zenéjét, őrületesen jó, és elképesztő hangja van. Úgy gondolom, valami nagyon szuper dolgot tudnánk közösen alkotni, főleg annak fényében, hogy milyen lesz az új lemezen hangzása

– mondta.

Hozzátette, hogy ő bármikor készen áll a kollabra, ha Miley is.

Miley, ha hallod ezt és érdekel a dolog, itt vagyok, csináljunk valamit együtt.

Az énekes negyedik korongja, melyet egyébként részben a Harry Potter sorozat inspirált, május 17-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra. Eddig egy kislemez jelent meg róla, az érzelmekkel teli What I Am című ballada – a tavaly nyári, pörgősebb Love Like This nem került rá az albumra.

Miley-tól utoljára március elején hallhattunk új zenét, ami a Pharrell Williams-szel közös Doctor (Work It Out) volt, és több, mint egy évtizeddel azután látott napvilágot, hogy elkészítették. A legutóbbi albuma, az Endless Summer Vacation tavaly jelent meg.