Miley Cyrus visszatért a Bangerz korszakhoz

2013-ban nem adta ki, most újradolgozták és óriásit fog szólni Miley Cyrus új dala.

Miley Cyrus új dala, a Doctor (Work It Out) eredetileg a 2013-as, akkoriban nagy port kavaró Bangerz c. lemezére került volna fel, de végül nem úgy álltak a csillagok. Cyrus és csapata akkor úgy döntött, hogy inkább mégsem dobják piacra a felvételt a lemezen, azóta pedig csak elfeledve állt Pharrell Williams valamelyik merevlemezén.

A szerzemény először a Louis Vuitton őszi/téli férfikollekcióján került bemutatásra, amikor az internet népe értetlenül állt az eset előtt. Egyébként a páros legutóbbi közreműködése a 2014-es Come Get It Bae volt.

Miley számára a 2024. a siker éve: néhány héttel ezelőtt attól volt hangos a sajtó, hogy megnyerte élete első, illetve második Grammy-díját is az idei díjátadón, mind a kettőt a Flowers c. szerzeményéért. Ezzel egy időben az egész világ a szívébe zárta azt a felszabadult és vidám énekesnőt, akit a gála színpadán láthattunk.

Hiszünk a megfelelő időzítésben és abban, hogy minden akkor történik, amikor annak meg kell történnie. A Grammy körül Pharrell-lel beszélgettünk a dal kiadásáról, és olyan volt, mintha minden csodálatosan összeállt volna, sok egybeesés és pillanat volt, amelyek azt mutatták, hogy most van itt a tökéletes idő. Néha a múltunkban történt dolgok jobban értelmet nyernek a jelenben. Ez a dal maga a természetesség, az ünneplés, a jó hangulat, különösen a videóval együtt. Maga az öröm, a tánc, a szabadság – ez mind az, amire mindig is szükség volt

– mesélte Miley az új dalról.