Visszatérhet a Fifth Harmony – Camila Cabelloval közösen

Újra öten zenélhetnek együtt.

2016-ban vált ki Camila Cabello a Fifth Harmony-ból, ami után a 4 lány, Lauren Jauregui, Normani, Dinah Jane és Ally Brooke még 2 évet lehúztak egymás társaságában és kiadtak egy, a saját nevükkel fémjelzett lemezt is, majd 2018-ban mindenki ment az útjára. Több kevesebb sikerrel.

Igaz, a PageSix híre azok után érkezett, hogy Camila Cabello lassan belekezd új korszakába, Normani pedig lerántotta a leplet debütáló lemezének címéről és annak borítójáról. Az elmúlt hetekben a Fifth Harmony reneszánszát élte a TikTokon, addig, amíg a Universal Music Group és a TikTok balhéja ki nem ér a Universal Music Publishing szférába is és a lányok giga-viral All In My Head (Flex) c. dala is lekerült a platformról.

A PageSix informátorai pedig arra lettek figyelmesek, hogy a lányok és csapataik azon tanakodnak, hogy ideje lenne a fanoknak új zenét adni azok után, hogy a már emlegetett videómegosztó platformon vírusként terjedt régi zenéjük. Arra külön kitértek, hogy ez a projekt nem ütközne például sem Normani, sem pedig Camila szóló zenéjének dolgaival, utóbbi pedig azt is jelenti, hogy Cabello is vissza szeretne térni, legyen szó itt arról, hogy csak egy dal erejéig állnak össze, vagy több.

Frissítés (2024. 03. 01. 20:13): A RollingStone információi szerint a lányok közel sem járnak ahhoz, hogy újra együtt zenéljenek, a forrásaik tagadják, hogy bármiféle tárgyalás vagy beszélgetés folyna a témában.