Érkezik Normani debütáló lemeze

5 évvel ezelőtt írta ki Twitterre, hogy megvan a lemez címe.

2018-ban jelent meg Normani első, szóló kislemeze miután feloszlott a Fifth Harmony véglegesen – akik egyébként most a TikToknak köszönhetően reneszánszukat élik az All In My Head (Flex) c. dalukkal, majd pedig több próbálkozás után sem sikerült beindítani az énekesnő szólókarrierjét és berobbantani szóló lemezét.

Cardi B, Megan Thee Stallion, 6LACK, hamarosan a Szigetre érkező Sam Smith, Calvin Harris és ez csak néhány azok közül az előadók közül, akivel az énekesnő kollaborált annak érdekében, hogy eljöjjön az a pillanat, amit most 2024-ben élhetünk át, ugyanis érkezik a debütáló lemeze az énekesnőnek: DOPAMINE címmel kereshetjük hamarosan a korongot a boltok polcain.

A lemez a fejlődésemet mutatja be. Azt az énemet, aki elég sok mindenen ment keresztül az elmúlt években

– nyilatkozta az énekesnő a korongról.

Igaz, a megjelenési dátuma még nem ismert a kiadványnak, Normani csupán a címet és a lemez borítóját osztotta meg, amin bőr bugyiban és melltartóban egy óriási fekete rakétát ül meg.

Természetesen arról is beszélt, hogy nagy volt rajta a nyomás, hogy ennyi évet kellett várni debütáló anyagára, ugyanis tisztában van vele, hogy a zeneipar az impulzusokból és a momentumokból táplálkozik.

Sokat őrlődtem magamban, azon vacilálva, hogy vajon igaz-e amit a többiek mondanak, hogy kihagytam volna a nagy lehetőségemet berobbanni? Túl sokat vártam volna? Érdeklek még bárkit is?