Megérkezett a Wicked első előzetese

A 2024-es Super Bowl alatt mutatták be az előzetest.

Lehetséges, hogy a Super Bowl miatt az Egyesült Államok nagy része pirosba és annak árnyalataiba öltözött, hogy szurkoljon kedvenc csapatának – amiből az egyiknek nem mellesleg Taylor Swift párja is tagja, de mi csak zöldet és rózsaszínt látunk.

Idén, november 27-én kerül bemutatásra a tengerentúlon az Ariana Grande, Cynthia Erivo (Nyughatatlan özvegyek, Harriet – Szabadság vagy halál) és Jonathan Bailey (Bridgerton család, Útitársak) nevével fémjelzett Wicked: Part One. A filmről már több alkalommal is beszámoltunk, például akkor is, amikor Joe Jonas felfedte, hogy Bailey szerepére ő is és Nick Jonas is jelentkezett, vagy amikor arról cikkeztünk, hogy magyar sminkessel dolgozott Grande a filmen. A második rész egyébként 2025 végén várható.

A film egyébként a 2003-as Broadway musicalt veszi elő, ami Gregory Maguire regényén alapszik, ami az Óz boszorkányainak történetét meséli el. A zöld bőrű Elphabát (Cynthia Erivo), a Nyugat jövőbeli gonosz boszorkánya van a főszerepben; illetve Glinda (Ariana Grande), a leendő északi jó boszorkány kalandjait mutatja majd be, akik politikai viszályokkal és szerelmi háromszöggel küzdenek Fiyeróval (Jonathan Bailey).