© Allure

Magyar sminkessel dolgozik Ariana Grande új filmjén

Kerekes Gábor sminkeli az énekesnőt.

Már javában forog Ariana Grande új filmje, a Wicked, melynek egyébként nemrég hozták előrébb a megjelenési dátumát, így jövő november 27-től nézhetjük majd a mozikban. Az énekesnő tökéletes megjelenéséért az alkotásban pedig egy magyar sminkes, Kerekes Gábor felel, akit a sztár egyszerűen zseniálisnak nevezett.

Gábor az Instagram oldalán osztotta meg az első képet Ariról, mint Glinda, és a leírásban mesélt egy kicsit arról, milyen a közös munka az énekesnővel:

Bemutatom az én Glindámat. Nagyon-nagyon szeretem Arianát, ő a kedvenc emberem, akivel valaha is dolgoztam.

Az énekesnő kommentben viszonozta a kedves szavakat, és ő is megosztotta, milyen Gáborral dolgozni:

Az én zseniális Gáborom! Teljes szívemből szeretlek, örökké. Te és Nuria minden napot a legmelegebb, legfényesebb, legboldogabb, és legbiztonságosabb nappá tesztek. Köszönöm, hogy nektek köszönhetően a legszebb lánynak érezhetem magam az egész világon.

Gábor egyébként eddig olyan filmeken dolgozott, mint a Bridget Jones babát vár, Az Igazság Ligája, az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története, vagy éppen a tavalyi Uncharted.

A Wicked munkálatai jelenleg is zajlanak Angliában, Ariana mellett pedig szerepel még benne többek között Cynthia Erivo és Jonathan Bailey is.