Ugyanarra a szerepre jelentkezett Nick és Joe Jonas a Wicked filmbe

Spoiler: egyikük sem kapta meg.

Dove Cameron után most kiderült, hogy nem egy, hanem egyszerre két Jonas tesó is jelentkezett a Wicked c. film meghallgatásaira – Joe és Nick Jonas ironikusan ugyanarra a szerepre pályáztak a 2024. december 25-én megjelenő film első részébe.

A Wicked c. film már most a jövő év egyik legvárósabb filmje, ugyanis a főszerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Ariana Grande vagy a Bridgerton család egyik főszereplője, Jonathan Bailey. A jelentkezésükről Joe és Nick mesélt egyébként egy podcast keretein belül, ahol arról mesélt először Joe, hogy mennyire féltékeny volt Nickre, amikor a The Voice mentorai közé ülhetett be – sőt, sírt is.

A legfestőibb környezetben történt, egy Fleetwood Mac show-n, és amikor a Landslide-ot játszották, megtudtam, hogy ő lesz a The Voice egyik mentora. Annyira féltékeny voltam, hogy kisírtam a szemem a dal alatt. Természetesen keserédes volt, mert nagyon örülök neki, de egyben dühös is vagyok, mert azt akartam, hogy az enyém legyen az a kib*szott projekt.

Majd arról is meséltek, hogy mindig az a céljuk, hogy mindenhol is egy Jonas vezetéknevű emberke kapja a szerepet, vagy kerüljön ki győztesként. A Wickedben egyébként Fiyero szerepére pályáztak mind a ketten – ez pedig tudjuk, hogy a Bridgerton család színészénél landolt végül.

Mindketten ugyanarra a szerepre pályáztunk, Joe és én. Valójában a Wicked főszerepe volt. És belevágtunk… természetesen testvérek vagyunk, szeretünk versenyezni egymással, például sportokban és egyebekben, de ami a karrierünket illeti, azt hiszem, mindketten úgy néztünk egymásra…

– kezdte Nick.

Igen, azt mondtam: „Menj be, és nyűgözd le őket”, mert egyikünknek kell lennie. Egyikünknek kell lennie. Ennek ellenére soha nem hívtak vissza…

– mesélte Joe.