Ha így folytatja Conan Gray, mégsem ér véget a karriere egyhamar

Íme a Lonely Dancers!

Conan Gray nemrég arról beszélt, hogy biztosan vége a karrierjének így, hogy lekerült a zenéje TikTokról, és soha többet nem lesz majd egy slágere sem. Persze ő maga is félig viccnek szánta a kijelentést, és tény, hogy a videómegosztó platform rengeteget segített neki a karrierje beindításában, de ha így folytatja tovább, nincs miért aggódnia.

Megérkezett ugyanis az előadó legújabb kislemeze, a Lonely Dancers, mely ismét a ’80-as évek hangzásvilágát idézi, és hihetetlenül fülbemászó, ami nem csoda, hiszen a slágergyáros Max Martin volt az egyik producere. A dalhoz egy igencsak kreatív videó is forgott, melyben Conan – a címéhez hűen – kitáncolja magából a fájdalmát, egyedül.

Az énekes legújabb, szám szerint harmadik albuma, a Found Heaven április 5-én érkezik, és helyet kapnak rajta az eddig megjelent kislemezek, így a Never Ending Song, a Killing Me, és a Winner is. Hangzásvilágát tekintve kétségkívül ez lesz az eddigi legkoherensebb anyaga, melyet egyébként egy különleges alkalom inspirált, méghozzá az, hogy Conan életében először szerelmes lett!

Nem lett jó vége, de hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy mégis képes vagyok megélni ezt az érzelmet, ezért lett a lemez címe Found Heaven. Egy nagyon boldog dolog volt, ugyanakkor meg is ölt és majdnem belehaltam

– mesélte Zach Sang műsorában.

A Found Heaven-t ide kattintva tudod előre lementeni.